Taksinin devirdiği direk kadının üzerine düştü

İstanbul Fatih’te cadde üzerinde seyreden ticari taksi elektrik direğine çarptı. Devrilen elektrik direği de yoldan geçen bir kadının üzerine düştü.

banner279
19 Eylül 2017 Salı 15:34

İstanbul Fatih’te cadde üzerinde seyreden ticari taksi elektrik direğine çarptı. Devrilen elektrik direği de yoldan geçen bir kadının üzerine düştü.

Fatih Millet Caddesinde Aksaray istikametinde seyreden ticari taksi, cadde üzerindeki elektrik direğine çarptı. Çarpmanın etkisi ile elektrik direği dibinden kırılarak o sırada yoldan geçen kadının üzerine devrildi. O anlar ise çevredeki iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde Ticari taksinin direğe çarptığı, direğin devrilmesi ile birlikte insanları kaçıştığı görülüyor. Bir kadının yaralandığını gören vatandaşlar hemen yardımına koşuyor. Yerden kaldırılan yaralı kadın olay yerine gelen ambulansla İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi hastanesine kaldırılıyor.

Olayın ardından ticari taksi şoförü ifadesi alınmak üzere gözaltına alınırken araç çekici vasıtasıyla olay yerinden kaldırıldı. Yaralı kadının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

(Mehmet Altunışık/İHA)

Son Güncelleme: 19.09.2017 23:03
Anahtar Kelimeler:
KazaTAKSİDirek
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287

banner280