Orman'da Mantar toplarken kaybolan şahıs aranıyor

Kastamonu’da ailesiyle mantar toplamak için ormanlık alana giden ve yoğun siste yolunu kaybeden bir kişi, AFAD ve jandarma ekiplerince iki gündür aranıyor. Edinilen bilgiye göre, kızı ve damadıyla birlikte İnebolu’ya bağlı Deresökü köyüne...

banner279
17 Ekim 2016 Pazartesi 15:08
Orman'da Mantar toplarken kaybolan şahıs aranıyor

Kastamonu’da ailesiyle mantar toplamak için ormanlık alana giden ve yoğun siste yolunu kaybeden bir kişi, AFAD ve jandarma ekiplerince iki gündür aranıyor.
Edinilen bilgiye göre, kızı ve damadıyla birlikte İnebolu’ya bağlı Deresökü köyüne mantar toplamak için giden Ekrem Tümer, radar mevkiinde ormana girmesinin ardından yoğun sis nedeniyle yolunu kaybetti. Akşam olmasına rağmen Tümer’in dönmemesi üzerine yakınları jandarmadan yardım istedi. Köylülerin de katılımıyla gece 01.30’a kadar süren arama çalışmalarına sabah yeniden başlandı.
Jandarma ve AFAD ekiplerinin yanı sıra jandarma iz takip köpeğinin de katıldığı arama çalışmalarının olumsuz hava koşullarında sürdürüldüğü belirtildi. Arama yapılan bölgede sulu kar yağışının olduğu ve hava sıcaklığının da bir hayli düştüğü belirtildi.
(İHA)

Son Güncelleme: 17.10.2016 16:41
Anahtar Kelimeler:
Mantar Toplarken Kayboldu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287