Adil Öksüz’ün saklandığı iddia edilen çiftlikte arama

Adil Öksüz’ün Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesine bağlı Müsellim köyünde saklandığı iddia edilen bir çiftlikte jandarma ve polis ekiplerince arama yapıldı. Edinilen bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü’ne...

banner279
03 Kasım 2016 Perşembe 17:35
Adil Öksüz’ün saklandığı iddia edilen çiftlikte arama
Adil Öksüz’ün Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesine bağlı Müsellim köyünde saklandığı iddia edilen bir çiftlikte jandarma ve polis ekiplerince arama yapıldı.
Edinilen bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından, Lüleburgaz ilçesine bağlı Müsellim köyündeki bir çiftlik evinde arama yapıldı. Adil Öksüz’ün saklandığı iddia edilen çiftlikte bir bulguya rastlanmadığı öğrenildi.
15 Temmuz darbe girişiminin 1 numaralı şüphelisi olarak aranan Adil Öksüz, İçişleri Bakanlığının terörden arananlar listesinde kırmızı kategoride yer alıyor.
(İHA)

Son Güncelleme: 03.11.2016 17:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287