Başkan İbrahim Karaosmanoğlu, ''Vatandaşına namlu uzatan hainleri unutmadık''

Başkan Karaosmanoğlu, Kartepe kanaat önderleriyle bir araya gelerek 15 Temmuz sonrası Türkiye'deki gelişmeleri değerlendirdi.

banner279
25 Ocak 2017 Çarşamba 14:37
Başkan İbrahim Karaosmanoğlu, ''Vatandaşına namlu uzatan hainleri unutmadık''

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kartepe ilçesinin sevilen isimlerinden Ahmet Şimşek ve beraberinde ki kanaat önderlerini makamında ağırladı. Görüşmede Kurtuluş Savaşı'ndan sonra yakın tarihte milletin ikinci zaferi olan 15 Temmuz'un hepimizin yüreğinde derin izler bırakmıştır diyen Başkan Karaosmanoğlu, "Öyle ki hepimiz 15 Temmuz'da kendi vatandaşına namlu uzatan hainleri de, onun karşısında dimdik duran vatan sevdalılarını da unutmadık, unutturmuyoruz" dedi.

"15 TEMMUZ'DA UYUSAYDIK BİR YÜZYIL DAHA UYANAMAZDIK"

FETÖ yandaşlarına lanetimiz tükenmek bilmezken vatanı için canını ortaya koyan canlarımızı hürmet ve minnet duygularıyla her daim anıyoruz sözleriyle bir kez daha rahmetle anan Başkan Karaosmanoğlu, "Allah onlardan razı olsun. Allah bir daha bu acıları yaşatmasın. 15 Temmuz'da uyusaydık, bir yüzyıl daha uyanamazdık. Evet bir şer kapımızı çaldı. Ama biz uyumadık ve bu şerden sonra milletçe birlik ahdimizi yeniledik. 15 Temmuz, önümüzde büyük bir toplumsal birliktelik imkânını açmıştır. Bu imkânı çok iyi değerlendirmek zorundayız" diye konuştu.

"GELECEĞİN BÜYÜK TÜRKİYE'SİNİ BİZLER KURABİLİRİZ"

80 milyonun yüreği bugün olduğu gibi vatan için çarptıkça, bizi hiç bir güç dize getiremez, getiremeyecektir vurgusu yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "Bugün anayasa değişikliği ve akabinde yaşanacak sistem değişikliğiyle birlikte Allah'ın izniyle, Türkiye'miz, Selçuklu'dan da Osmanlı'dan da çok daha büyük bir devlet olacaktır. Buna inancım tamdır. Geleceğin büyük Türkiye'sini bizler kurabiliriz. Ancak iş gençlikte ve sizin gibi hayat tecrübesi olan büyüklerdedir. Gençlerimizi ne kadar iyi yetiştirirsek, bu bayrağı onlar da layıkıyla taşıyabilir.  Bununla da kalmazlar, bizden çok daha güzel hizmetler üretebilirler. Ülkemiz daha da büyür, güzelleşir. Gençlerimizi değerler üzerine yetiştirirsek, geleceğe o kadar güzel ve emin bakabiliriz" açıklamasını yaptı.

"BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ ZENGİNLİĞİMİZDİR"

Milletimizin gençliğine güvendiğinin altını da çizen Başkan Karaosmanoğlu, "Gerek devletimizin gerekse milletimizin yarınlarının güven altında olmasını istiyorsak, gençlerimizi iyi yetiştirmek zorundayız. Bu noktada Büyükşehir Belediyesi olarak bizler elimizden geleni yapıyoruz. Türkiye'ye örnek olan Kılavuz Gençlik Modelimiz ile gençlere kendilerini anlatma ve gösterme fırsatı sunuyoruz. Kendilerine inanmalarını sağlıyoruz. Birlik ve beraberliğimizin ne denli zenginlik olduğunu çok iyi biliyoruz. Her zaman sen, ben değil biz dedik, biz deriz. Biz birken güzeliz. Allah dirliğimize, birliğimize zeval vermesin. Hainlere de fırsat vermesin inşallah" diyerek sözlerini tamamladı. Görüşme karşılıklı fikir alış verişi ve önerilerin iletilmesiyle son buldu.

Anahtar Kelimeler:
Ibrahim Karaosmanoğlu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287