BU BİR VEDA DEĞİL HOŞ BİR SEDA

Kocaeli Üniversitesi Hastanesinde görevlerini en iyi şekilde tamamlayan emekliliği hak eden personeline Kocaeli Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof.Dr.Nuh Zafer Cantürk tarafından kendilerine teşekkür belgesi takdim edildi.

banner279
27 Temmuz 2020 Pazartesi 20:08
BU BİR VEDA DEĞİL HOŞ BİR SEDA

Uğur GENCER/ Kocaeli Üniversitesi Hastanesinde görevlerini en iyi şekilde tamamlayan emekliliği hak eden personeline Kocaeli Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof.Dr.Nuh Zafer Cantürk tarafından kendilerine teşekkür belgesi takdim edildi. Törene Kocaeli Üniversitesi Hastanesi Baş müdürü Burhan Eres,Kocaeli Üniversitesi Hastane müdürü Alparslan Okçu ,Kocaeli Üniversitesi Hastane Müdürü Öznur Gezer katıldı.
 

Prof.Dr.Nuh Zafer Cantürk konuşmasında en başından beri hedefimiz burada bir aile ortamında çalışmalarımızı gerçekleştirmek ve çalışan arkadaşlarımızın yaptıkları işten zevk almalarını ve başarılarımızdan  birlikte gurur duymamızı sağlamak oldu. Bugün geldiğimiz nokta itibarıyla sizlere baktığım zaman bu hedefimizi yakalamış olduğumuzu görüyorum. Burası birçoğunuz için ilk iş deneyiminizi yaşadığınız bir yer oldu. Evimizden çok burada vakit geçirdiniz burası sizin, her zaman unutmayınki bu bir veda değil hoş bir sedadır.

NEmekli olan Asiye Adanur , Bedriye Şentürk ,Melahat Aydın ,Mustafa Altıparmak,NahideBalk ,Kadem Kılıç,Nermin Çetin,Aysel Ünsal teşekkür belgeleri takdim edilerek duygusal anlar yaşandı.

Son Güncelleme: 27.07.2020 20:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287