D-100 'de Ölümlü Kaza

İzmit'te meşrubat yüklü kamyonetin önündeki TIR'a çarptığı kazada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

banner279
24 Temmuz 2018 Salı 17:48
D-100 'de Ölümlü Kaza


Kaza D-100 Karayolu İzmit Halkevi geçişinde meydana geldi. Erhan Deniz yönetimindeki 41 NR 090 plakalı kamyonet, önünde seyreden Ahmet Çobanoğlu yönetimindeki 31 EJ 874 plakalı TIR'a çarptı. Sürücüsü öğrenilemeyen 16 JE 982 plakalı otomobil de kaza yapan kamyonete arkadan çarptı. Kazayı gören diğer sürücülerin haber vermesi üzerine olay yerine 110 itfaiye ,112 acil sağlık ekipleri ve 155 polis ekibi sevk edildi.Olay yerine hızla gelen itfaiye ekipleri, araç içerisinde sıkışan kamyonet sürücüsü Erhan D. ve yanındaki Ahmet Y.'i bulundukları yerden çıkartarak 112 acil sağlık ekiplerine teslim etti. Araç içerisinde bulunan Yunus Çoban ise olay yerinde yaşamını yitirdi.
Yaralılar Erhan D. ve Ahmet Y.  ambulanslarla Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza nedeniyle D-100 Karayolu İstanbul yönü yaklaşık yarım saat ulaşıma kapandı. TIR sürücüsü Ahmet Çobanoğlu ve ismi öğrenilemeyen otomobil sürücüsü ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü.Kazanın ardından çevrede toplanan vatandaşlar ekiplerin çalışmalarını film izler gibi izledi. Kaza yapan araçlar çekiciler yardımıyla yoldan alındıktan sonra karayolu yeniden ulaşıma açıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287

banner280