Darıca'da Başhekim Güneş ve İlçe Sağlık Müdürü Doğan’dan Yeni Binaya Ziyaret

Uğur GENCER/ Kocaeli Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Güneş ve Darıca İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ulaş Doğan; İnşaatı devam eden ve kısa süre içerisinde yapımı tamamlanıp hizmet verecek olan yeni İlçe Sağlık Müdürlüğü binası ve Farabi EAH bünyesinde hizmet verecek olan Toplum Ruh Sağlığı Merkezine ziyarette bulundular.

banner279
25 Ocak 2022 Salı 16:51
Darıca'da Başhekim Güneş ve İlçe Sağlık Müdürü Doğan’dan Yeni Binaya Ziyaret

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Güneş ve Darıca İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ulaş Doğan; İnşaatı devam eden ve kısa süre içerisinde yapımı tamamlanıp hizmet verecek olan yeni İlçe Sağlık Müdürlüğü binası ve Farabi EAH bünyesinde hizmet verecek olan Toplum Ruh Sağlığı Merkezine ziyarette bulundular.

Yapılacak planlamalar hakkında bilgi alış verişinde bulunarak; görevli inşaat mühendisinden yapılar hakkında bilgi aldılar.

Darıca’da Başarı Ekip İşidir!

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Güneş ve Darıca İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ulaş Doğan omuz omuza verip sağlık alanında çalışmalarına hız kesmeden devam ediyorlar. Darıca için sağlık alanında kalıcı hizmetler bırakmak adına verdikleri mücadele vatandaşlar tarafından  takdir ediliyor.  

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287