Hizmet yarışında Darıca Belediyesi başarısız çıktı

Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası Belediye başkanları hizmet yolunda gece gündüz adeta birbirleriyle yarışıyorlar.

banner279
27 Ocak 2021 Çarşamba 11:51
Hizmet yarışında Darıca Belediyesi başarısız çıktı

Vatandaşa hizmet vermek adına yaptıkları yarışta belediye başkanları arasında ilk sıralamaya girenler olduğu kadar bu yarışta sona kalanlarda var.

Edinilen kulis bilgilerine göre Ak Parti Genel Merkezi Kocaeli ve çevre ilçelerinde Haziran-Temmuz-Ağustos aylarında yaptırdığı çeşitli anket ve kamuoyu araştırmasına göre Genel Merkez gözünde en başarılı Belediye Çayırova Belediyesi olduğu öğrenildi.

Bu durumda hizmet için mücadele eden belediyeler içinde anket sonucuna göre en başarı olan Çayırova Belediyesi’nin hemen ardından Dilovası Belediyesi, Gebze Belediyesi gelirken, kulis bilgilerine göre Darıca Belediyesi başarıda sonda kaldığı görülüyor.

Kamuoyu yoklaması yapıldı.

Ak Parti Genel Merkez tarafından sesiz sedasız yapılan kamuoyu yoklamasıyla İlçelerde yaşayan vatandaşa telefon ile ulaşılarak yaklaşık 13 soru soruldu. Bu sorular çerçevesinde çıkan sonuçlara göre hizmet yarışında en başarısız belediye Darıca Belediyesi olduğu meydana çıktı.

Kamuoyu yoklamaları devam edecek!

Gelen kulis haberlerine göre Ak Parti Genel Merkez tarafından gizli olarak yapılan anket çalışmalarının devam ettiği hizmet yarışında
önümüzdeki süreçte anket sonuçlarında başarılı olan Çayırova ve Başarısız olan Darıca Belediyesi yerini hangi belediyenin alacağı merak ediliyor.

Son Güncelleme: 27.01.2021 12:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bayram 2021-01-27 18:51:41

Reis Mesaj alınmıştır...Valla Helal olsun

banner287