İyi Partiden Toplu İstifalar Sürüyor

‘Sonumuzu ‘İYİ’ görmedik’ dediler; miting günü, istifa edip AK Parti’ye geçtiler…

banner279
19 Haziran 2018 Salı 18:11
İyi Partiden Toplu İstifalar Sürüyor

24 Haziran’a az bir süre kala İYİ Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Zafer Avni Saka ve beraberindeki 40 kişi, görevlerinden istifa etti, AK Parti’ye geçti. Saka, “Toplam 200 gencimiz iki gün içerisinde AK Parti’ye geçiş sağlayacak” dedi

İYİ Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Zafer Avni Saka, gençlik kolları üyesi 200 genç ile birlikte partiden istifa ederek AK Parti’ye geçti. Gençlerin geçişiyle ilgili AK Parti Körfez İlçe Teşkilatı’nda açıklama yapıldı. Açıklamaya; Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Doğan Orak, İYİ Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Zafer ile birlikte AK Parti’ye geçen gençler ve teşkilat üyeleri katıldı.

KRİTİK SEÇİMİN ARİFESİNDEYİZ

Toplantıda ilk olarak AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Doğan Orak konuştu.

Orak, “Öncelikle burada bulunan ve AK Parti’ye geçme kararı veren genç kardeşlerime teşekkür ediyorum. Bugün gerçekten 24 Haziran seçimleri gibi kritik bir seçimin arifesindeyiz. O da bizlerle beraber bir umutla girdiğini görüp daha sonra mevcut partinin o umutlarını çok da karşılamadığını söyledi. Aramıza katılan arkadaşlarımıza ‘hoş geldiniz’ diyorum” ifadelerini kullandı.


200 GENCİMİZ GEÇİŞ SAĞLAYACAK

İYİ Parti’den istifa ederek AK Parti’ye geçen İlçe Başkanı Zafer Avni Saka da konuşmasında, “Yaklaşık 2 ay önce İYİ Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı teklif edildi, kabul ettim. 200 kişilik gencimiz ile birlikte çalışmalara başladık. Bizler milli değerlerimize sahip çıkmak adına fedakar bir düşünce ile faaliyetlerimizi sürdürürken, partinin sergilemiş olduğu duruşun bizlere hizmet etmediğini gördük. Görevlerimizden istifa ettik. Bugün 40 arkadaşımız ile buradayız. Yarın ki törende 200 genç kardeşimiz ile AK Parti’ye geçiş yapacağız” dedi.

ÖNEMLİ BİR KARAR VERDİLER

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’da 200 gencin AK Parti’ye ivme kazandıracağını belirterek, “Kuşkusuz 24 Haziran’daki zaferimize destekleri olacaktır. 24 Haziran seçimleri ülkemiz için yüz yılın seçimleri. Böyle önemli bir seçimde, bütün şer güçlerin, AB’nin ve FETÖ’nün ülkemize yaptığı bu saldırıları gören ve bugün buraya gelerek ‘Dünya liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın yanındayız’ diyen gençlerimiz kutluyorum. Önemli bir karar verdiler” ifadelerini kullandı.


AK PARTİ GENÇLEŞİYOR

AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt de konuşmasında, “Bütün kardeşlerimize hoş geldin diyorum. Zafer kardeşimi ve beraberindeki arkadaşlarımızı yürekten kutluyorum. Partimiz sizlerle birlikte güç kazanmıştır, ivme kazanmıştır.AK Parti, gençlere en fazla önemi veren bir siyasi partidir. Gençlerin siyasetteki adresinin AK Parti olduğunu bugün bu hareketiniz ile tescillemiş oldunuz.AK Parti’de siyaset gençleşiyor, gençleşmeye devam ediyor. Ben kurucu gençlik kolu başkanıyım.

ROZETLERİ FİKRİ IŞIK TAKACAK

16 yıldır AK Parti lideri sayesinde doğru yönetiliyor. Ülkesine, milletine sayısız hizmetler kazandırdı. Bugün Türkiye’nin her tarafında; doğusunda, batısında olan tek parti AK Parti’dir.

Doğru adrestesiniz. Kararınız için sizleri yürekten kutluyorum. İnşallah birlikte çok daha güzel hizmetlere imza atacağız. 24 Haziran seçim zaferini yine burada ilçe binasında birlikte kutlayacağız. Hepinize teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı. Geçişleri iki gün içinde tamamlanacak olan 200 gencin rozetini ise Başbakan Yardımcısı Fikri Işık bugün düzenlenecek olan Genç Kürsü programına takacak.

Son Güncelleme: 19.06.2018 18:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287