İYİ Parti'de bir şok istifa daha

İYİ Parti’de 24 Haziran seçimleri öncesinde bir istifa daha yaşandı ve Malatya İl Başkanı Ömer Altaş görevinden ayrıldı.

banner279
29 Mayıs 2018 Salı 14:14
İYİ Parti'de bir şok istifa daha


Meral Akşener’in Genel Başkanı olduğu İYİ Parti’de istifa depremi yaşanıyor. İstifaların ardı arkası kesilmiyor. 
İYİ Parti’de 24 Haziran seçimleri öncesinde bir istifa daha yaşandı ve Malatya İl Başkanı Ömer Altaş görevinden ayrıldı. Partilerin milletvekili aday listelerini açıklamalarının ardından yaprak dökümü devam ediyor.İyi Parti Malatya İl Başkanı Ömer Sezai Altaş flaş bir karar adlı ve bugün yönetimine istifasını sundu.İyi Parti Malatya İl Başkanı Ömer Sezai Altaş, bugün yönetimine istifasını sundu. İyi Parti İl Başkan Yardımcısı Neriman Oyan Pelit, Sezai Altaş’ın bugün yönetime, “Gördüğüm bir lüzumdan dolayı görevimden ayrılıyorum” diye açıklama yaptığını söyleyerek, istifa ettiğini belirtti. 

Son Güncelleme: 02.06.2018 00:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287