Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü Açıklama Yaptı

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü “CHP’li başkan’a teşekkür eden doktora soruşturma” başlıklı haber hakkında açıklama yaptı.

banner279
11 Nisan 2020 Cumartesi 18:23
Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü Açıklama Yaptı

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü “CHP’li başkan’a teşekkür eden doktora soruşturma”  başlıklı haber hakkında açıklama yaptı.

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü 09.04.2020 tarihinde  bazı basın yayın organlarında ve sosyal medyada yer almış olan  “ CHP’li başkan’a teşekkür eden doktora soruşturma” başlıklı haberler hakkındaki açıklamada şu ifadelere yer verildi.

“İlimiz İzmit ilçesinde görev yapan Aile Hekimi Sibel Gören’in 1 Nisan 2020 günü sosyal medyada “Aile Sağlığı Merkezlerinin unutulduğu günlerde…….“ şeklindeki paylaşımından dolayı paylaşılan resmi yazıda da görüldüğü gibi, konunun detaylarını öğrenmek amacıyla yapılmış olan rutin bir araştırma incelemenin kamuoyunda bazı kesimler tarafından farklı algılandığı anlaşılmaktadır.

Araştırma inceleme, bir konu hakkında bilgi edinmek, varsa bir aksaklığı düzeltmek için kamu idarelerinde yapılan standart işlem olup bir soruşturma değildir. Bu inceleme de sadece paylaşımda bahsedilen malzeme eksikliğinin olup olmadığına yönelik yapılmıştır. Bir belediyemizin Aile Sağlığı Merkezimize yapmış olduğu yardımdan dolayı soruşturma açılması kesinlikle söz konusu değildir. Sağlıkçılarımıza yapılan tüm yardımlar değerlidir. Yapan herkese teşekkür ediyoruz. 

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de Koronavirus hastalığı nedeniyle devletimizin tüm kurumları, belediyeler başta olmak üzere sayısız sivil toplum kuruluşlarının bir dayanışma içinde olduğunu görüyor, memnun oluyoruz. Ancak en güçlü teşekkürü  en zor şartlarda bile adeta bir kahraman gibi gece gündüz demeden hep beraber mücadele ettiğimiz değerli sağlık çalışanlarımız hakediyor tabii ki. Biz, aile hekimimiz ile irtibata geçilerek gerekli diyaloğun kurulacağına,  bu konuda ortaya çıkan yanlış algının da en kısa zamanda düzeleceğine inanıyoruz.” denildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Türkiye 2020-04-12 01:28:32

"Facebookta FETÖ derneği olarak bilinen ve OHAL sürecinde kapatılan Kocaeli Sağlık Mensupları Derneğinin (KOSADER) pek çok etkinliğinde başhekim iken yer aldığı bilinmekte." Diye haber var hakkında. Sosyal medyayı yakından takip ediyorlar belli.

banner287