Kuzey Marmara Otoyolu'nda feci kaza;6 yaralı!

Kocaeli’nin İzmit ilçesi Kuzey Marmara Otoyolunda seyir halindeki bir otomobil, römorklu otoyol trafik aracına çarparak takla atması sonucu otomobilin içerisinde bulunan 6 kişi yaralandı.

banner279
18 Mayıs 2022 Çarşamba 12:58
Kuzey Marmara Otoyolu'nda feci kaza;6 yaralı!

Edinilen bilgiye göre, Kocaeli’nin İzmit ilçesi Kuzey Marmara Otoyolu İstanbul istikametine seyir halindeki 34 ESE 275 plakalı otomobil römorklu otoyol bakım aracına arkadan çarpması sonucu araç takla atarak durabildi. Kazanın 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirilmesi üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Otomobilin içerisinde bulunan 6 kişinin yaralandığı kazada sıkışan yaralılar itfaiye ekipleri tarafından çıkarılıp sağlık ekiplerine teslim edilmesinin ardından, Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne sevk edildi. Yol bakım aracında ise yaralı olmadığı ve tüneldeki çalışmalarının bitmesinin ardından kazanın meydana geldiği öğrenildi. Jandarma ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287