Antalya’da 119 bin 500 litre sahte alkol ele geçirildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Antalya’da jandarmanın düzenlediği operasyonda 119 bin 500 litre sahte ve kaçak alkol ele geçirildiğini, 7 şüphelinin gözaltına alındığını açıkladı.

banner279
23 Ağustos 2025 Cumartesi 12:31
Antalya’da 119 bin 500 litre sahte alkol ele geçirildi

ANTALYA-BHA

Antalya’da sahte ve kaçak alkol üretimine yönelik geniş çaplı bir operasyon düzenlendi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, jandarma ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda 119 bin 500 litre sahte ve kaçak alkolün ele geçirildiğini, olayla bağlantılı 7 şüphelinin gözaltına alındığını duyurdu.

Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Antalya İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ile İstihbarat Şube Müdürlüklerinin yürüttüğü istihbari çalışmalar sonucunda kentte 5 farklı adreste üretim yapıldığının tespit edildiğini belirtti.

Ekiplerin eş zamanlı baskın düzenlediğini aktaran Yerlikaya, “Sahte alkol üretimi sadece bir suç değil; toplum sağlığını tehdit eden ölümcül bir tuzaktır.” ifadelerini kullandı.

Bakan Yerlikaya, operasyonu koordine eden Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı, Jandarma KOM Daire Başkanlığı, Antalya İl Jandarma Komutanlığı personeli ve Antalya Valisi’ne teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
Sahte AlkolAntalya
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287

banner234

banner233