Kansere yakalanan Tarık Akan’a Filiz Akın'dan destek

Akciğer kanserine yakalanan Türk sinemasının 66 yaşındaki efsane aktörü Tarık Akan’a, kansere karşı verdiği mücadeleyi iki kez kazanan Filiz Akın’dan destek geldi.Filiz Akın, Uçankuş TV’nin "İki Kadın Arasında" programına şunları...

banner279
01 Eylül 2016 Perşembe 09:32
Kansere yakalanan Tarık Akan’a Filiz Akın'dan destek

Akciğer kanserine yakalanan Türk sinemasının 66 yaşındaki efsane aktörü Tarık Akan’a, kansere karşı verdiği mücadeleyi iki kez kazanan Filiz Akın’dan destek geldi.
Filiz Akın, Uçankuş TV’nin "İki Kadın Arasında" programına şunları söyledi:
"Sinemanın belki de en çok festival kazanan filmlerin başrol oyuncusu, kıymetli arkadaşım Tarık Akan’ın kanser olduğuna dair haberleri üzüntüyle okudum ama ‘İlaç cevap veriyor, iyiyim, merak etmeyin’ diyen" arkadaşım; eminim en kısa zaman da iyileşecek, sağlığına kavuşacak! Eminim; çünkü tıp daha da ilerledi, tedavi edilebilir bir hastalık haline geldi bu asrın salgını... Ve de kendi tecrübemden çok samimi söylüyorum; ona gönderdiğimiz içten sevgi ve dua iyileşmesinin önemli bir parçası olacak. Bu hastalıkta moral ve sevgi çok önemli… Mutlaka ailesi var etrafında ona sevgi ve şefkatlerini veriyorlardır ama onu sevenlerden, hayranlarından, tanıdıklarından, rol arkadaşlarından gelen samimi duygular, dualar çok önemli… Ben düşüncelerin yolculuğu olduğu fikrindeyim. Muhakkak bir yerlere ulaşıyor. Ona da ulaşacak ve mutlaka iyileşecek diye düşünüyorum".
(ÖK-ÖK-Y)

Son Güncelleme: 01.09.2016 12:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287