Karadenizli Sanatçı Gökhan UZUNALİ'den Anlamlı Mesaj

Karadenizli Sevilen Sanatçı Gökhan UZUNALİ instagram Hesabından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü için Özel bir video çekerek çok anlamlı bir mesaj verdi.

banner279
03 Aralık 2016 Cumartesi 14:05

3 Aralık Dünya Engelliler Günü için karadenizin Sevilen sanatçısı Gökhan UZUNALİ çok anlamlı ve ders niteliğinde bir mesaj verdi.

Beyaz bastonla yürüyen görme engellilere yol kılavuzu olması için kaldırımlara döşenen kabartmalı şeritler engellilerin yaşamını kolaylaştırdığını hemen hemen bilmeyen yoktur. Hemen hemen her yerde bu çizgilere park etmiş araçları görmek mümkündür. Sürücüler kaldırımlara araçlarını park ederek bu kılavuz şeritlerini kaplıyor. Şeritler yardımıyla kaldırımda yürüyen görme engelliler yolunda devam ederken birden park halindeki bir araçla karşılaşıyor. Kaldırımdan inmek zorunda kalan engelliler bu nedenle zaman zaman trafikte tehlike ile karşı karşıya kalıyor. Gökhan UZUNALİ bu durumu kendi aracını park ettiği bir klavuz şerit üzerinde örnek olarak göstererek böyle bir davranışın yapılmaması gerektiği konusunda anlamlı bir mesaj verdi. 

Son Güncelleme: 04.12.2016 02:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Orhan KADIOĞLU 2016-12-04 03:48:16

Ağzına Yüreğine Sağlık Cansın... Seviyoruz Seni Karadeniz Uşağıı

banner287

banner280