Boğayı alana çeyrek altın veriyor

Malatya’da kurbanlık olarak satılan 1 ton ağırlığındaki boğayı alana bir çeyrek altın, 3 günlük bakım ve mini bir konser paketi hediye olarak verilecek.

banner279
29 Ağustos 2017 Salı 10:40
Boğayı alana çeyrek altın veriyor

Malatya’da kurbanlık olarak satılan 1 ton ağırlığındaki boğayı alana bir çeyrek altın, 3 günlük bakım ve mini bir konser paketi hediye olarak verilecek.

Malatya Kurban Pazarı’nda bir satıcı, Kurban Bayramı dolayısıyla 16 bin liraya satışa çıkardığı Dağdeviren adlı 1 tonluk boğasını satın alana promosyon olarak bir çeyrek altın hediye edeceğini, bunun yanında hayvanın 3 günlük bakımını üstleneceğini ve kurbanlığı alacak vatandaşlara 1 saatlik ücretsiz konser vereceğini söyledi. Kurbanı 16 bin TL’den satışa sunduğunu söyleyen Avcı, bayrama çok az kalmasına rağmen hayvanı satamadığını bundan dolayı da böyle bir yola başvurduğunu söyledi. Boğanın yaklaşık 1 ton olduğunu söyleyen Avcı, “Hayvana bir sürü yem verdik, aylardır bakıyoruz. Pazarın en büyük kurbanlığı diyebilirim. Dağdeviren’i almak isteyen vatandaşlarımıza özel promosyonumuz var. Bu hayvanı alacak vatandaşa 1 çeyrek altın vereceğiz bunun yanında hayvanın 3 günlük bakımını karşılayacağız ve yanımızda çalışan bir arkadaşımız da kurbanı almak isteyen vatandaşa 1 saatlik ücretsiz türkü söyleyecek” şeklinde konuştu. Dağdeviren’in pazarın en ilginç hayvanı olduğunu kaydeden Avcı, Dağdeviren’i gören vatandaşların hayvanla fotoğraf çektirmek istediğini söyledi.

Kurbanlığı alacak kişilere istek üzerine 1 saatlik konser vereceğini söyleyen Mehmet Tozman isimli satıcı ise vatandaşları pazara beklediklerini dile getirdi.

(Barış Türel - Selçuk Dönmez /İHA)

Son Güncelleme: 29.08.2017 11:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287