Başkan Karaçoban tren kazasında hayatını kaybedenlerin ailelerini ziyaret etti

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Alaşehir’de tren ve tarım işçilerini taşıyan midibüsün çarpışması sonucunu hayatını kaybeden vatandaşların ailelerini ziyaret ederek taziyelerini iletti.Alaşehir’i yasa boğan tren...

banner279
23 Temmuz 2016 Cumartesi 17:58
Başkan Karaçoban tren kazasında hayatını kaybedenlerin ailelerini ziyaret etti
Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Alaşehir’de tren ve tarım işçilerini taşıyan midibüsün çarpışması sonucunu hayatını kaybeden vatandaşların ailelerini ziyaret ederek taziyelerini iletti.
Alaşehir’i yasa boğan tren ve midibüs kazası sonucu 6 vatandaşı kaybetmenin büyük üzüntüsü ile taziyelerine katıldıklarını kaydeden Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, “Dün sabah saatlerinde ilçemizde hiç yaşanmasını arzu etmediğimiz ve bizleri derin yasa boğan, bağ arasında evinin ekmeğini temin edeceğim diye çalışmaya giden amele minibüsü kazasında yaşamını yitiren altı vatandaşımızın içimizi acıtan cenazelerine ve taziyelerine katıldık. Üç vatandaşımızın cenazesi Cuma günü defnedilirken üç vatandaşımızın cenazesini de cumartesi kaldırdık. Kazada vefat eden kardeşlerimiz Fatma Çataldere, Tülay Ak, Gamze Özçoban, Elif Boğa, Hayriye Çakmak ve Güllü Karaman kardeşlerimizden ayrılmanın acısını yaşıyoruz. Biliyoruz ki onlar yaşıyor, Allah’tan bütün duamız bundan sonra böyle büyük acıların yaşanmaması.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287