Kenan Sofuoğlu Motoru ile istanbul a gidecek

7 Ağustos Pazar günü Yenikapı'da düzenlenecek "Demokrasi ve Şehitler Mitingi" için Kenan SOFUOĞLU sakarya'nın akyazı ilçesi'nden Motoru ile istanbul yenikapı'ya hakaret edecek

banner279
06 Ağustos 2016 Cumartesi 13:15
Kenan Sofuoğlu Motoru ile istanbul a gidecek

Kenan sofuoğlu Cumhurbaşkanlığı himayesinde, İstanbul Valiliği ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi desteğiyle 7 Ağustos Pazar günü Yenikapı Miting Alanı’nda düzenlenecek “Demokrasi ve Şehitler Mitingi” için motoru ile istanbul a gelecek sosyal medya hesabı üzeri'nden herkesi davet etti.

Kenan SOFUOĞLU : Yarin insallah saat 11 30 da Akyazıda ki pistimizden istanbul a motosikletim ile hareket edeceğim tüm motoru olan kardeşlerimi davet ediyorum hep beraber bir yolculuk yapabiliriz ilk Sakarya sonra İzmit ve İstanbul'daki motorcu kardeşlerimiz ile buluşacağız. Küçük büyük motor fark etmez herkes gelebilir..  




Haber : Abdulkadir ŞEKER

Son Güncelleme: 06.08.2016 13:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287

banner280