Yeni Fenomen SAKARYA'dan

Sosyal medya her geçen gün yeni bir fenomen çıkarırken bunlardan biri de hayatımıza hızla giren Tuncay SARI oldu.

banner279
18 Ekim 2016 Salı 14:02
Yeni Fenomen SAKARYA'dan

Sosyal medya her geçen gün yeni bir fenomen çıkarırken bunlardan biri de hayatımıza hızla giren Tuncay SARI oldu.


http://www.instagram.com/tuncaysarionline adresinde'ki instagram hesabıyla sosyal medyayı çok aktif kullanıyor ve özellikle çektiği kısa videolar ile beğeni topluyor. Sakarya'da yaşayan Tuncay Sarı internet aleminde yeni bir fenomen oldu. Tuncay SARI ismi kısa bir zaman içerisinde çoğu internet kullanıcısı tarafından bilinmeye başladı. Tuncay SARI, instagram sayesinde tanındı ve bir anda bir çok gencin ilgi odağı oldu. 

Sıradışı, kendine has ve eğlenceli tavırları ile oldukça dikkat çeken Tuncay SARI, instagram'da @tuncaysarionline adresi ile paylaşımlar'da bulunuyor , internet dünyasında yer aldıktan kısa bir süre sonra kendisini sevdirmeyi başardı. Oldukça doğal instagram videoları ile ön plana çıkıyor. Tuncay SARI ne iş yapıyor diye baktığımızda ise o artık bir fenomen. Aynı zaman'da özel bir firmada çalıştığını bildiğimiz Tuncay SARI büyük bir merak ile takip edilmeye devam edilecek gibi duruyor.

instagram uygulamasın'da yaptığı yayınlarla fenomen olan Tuncay SARI bay , bayan takipçiler tarafın'dan oldukça sevilen, renkli bir kişilik olmayı başarmış gözüküyor kendisine HABER 24 ailesi olarak başarılar diliyoruz.

Son Güncelleme: 05.05.2017 14:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287

banner280