Şanlıurfa’da arazi kavgası: 1 ölü, 8 yaralı

Şanlıurfa’da iki aile arasında çıkan arazi kavgasında 1 kişi öldü, 8 kişi yaralandı.

banner279
04 Mart 2017 Cumartesi 14:47
Şanlıurfa’da arazi kavgası: 1 ölü, 8 yaralı

Şanlıurfa’da iki aile arasında çıkan arazi kavgasında 1 kişi öldü, 8 kişi yaralandı.

Olay bugün öğle saatlerinde Suruç ilçesi Zeyrek Mahallesinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, daha önce aralarında husumet bulunan Çelik ve Çınar aileleri tartışmalı oldukları arazide buluştu. İddiaya göre burada yeniden tartışmaya başlayan aile bireyleri kavgaya tutuştu. Silahların da kullanıldığı kavgada her iki aileden 9 kişi yaralandı.

Olay sonrası çevre sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda jandarma ve ambulans sevk edildi. Jandarma ekipleri olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alırken, yaralılar ambulanslarla Şanlıurfa ve Suruçta’taki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Acil serviste tedavi altına alınan yaralılardan Abdullah Çelik (65) yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Diğer yaralıların tedavileri devam ederken bazılarının da hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenildi.

Jandarma ve çevik kuvvet polisleri hastanede ve olay yerinde zırhlı araçlarla geniş güvenlik önlemi aldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABER 24

Son Güncelleme: 04.03.2017 15:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287