AK Parti Gebze Recep Kaya dedi!

AK Parti Gebze’de ‘kim başkan adayı olacak ?’ sorusu bugün Genel Merkez’de cevabını buldu. Mülakata giren 4 aday adayından Recep Kaya başkan adayı olarak belirlendi.

banner279
16 Eylül 2020 Çarşamba 12:35
AK Parti Gebze Recep Kaya dedi!

AK Parti, Gebze’de bayrağı Recep Kaya’ya teslim ediyor. İrfan Ayar’ın yeniden aday gösterilmemesinin ardından Gebze siyasi hareketlenmiş ve ilçe başkanını belirleme noktasında yapılan temayül yoklamasında Recep Kaya, Selim Malkoç ve Yalçın Coştur’un ismi ön plana çıkmıştı. Kendisinden CV istenmense de Ankara’ya davet edilen mevcut Gebze Belediye meclis üyesi Hasan Özdemir ile birlikte Kaya, Malkoç ve Coştur’u mülakata tabi tutan Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir başkanlığındaki heyet, yapılan istişare sonucunda Gebze ilçe başkan adayını Recep Kaya olarak belirledi. Kaya’nın tek liste halinde gireceği AK Parti Gebze İlçe Kongresi 20 Eylül Pazar günü Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde saat 15.00’de gerçekleşecek.

Anahtar Kelimeler:
GebzeAk PartiRecep Kaya
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287