Akşener Belediye Başkan Adaylarını Açıkladı !

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında belediye başkan adaylarını resmen açıkladı. 

banner279
04 Aralık 2018 Salı 10:44
Akşener Belediye Başkan Adaylarını Açıkladı !

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında belediye başkan adaylarını resmen açıkladı. 
Meral Akşener partisinin grup toplantısında çok önemli açıklamalarda bulundu ve yerel seçimler öncesi 5 belediye başkan adayını kamuoyuna tanıttı. 
İşte Meral Akşener'in konuşmalarından öne çıkanlar:

Hep birlikte Türkiye iyi olsun diye çalışıyoruz. İYİ Parti Türkiye'nin kardeşlik sözleşmesidir. Allah iyilik ve güzellikten ayırmasın. Yola çıkarken dedik ki, insanları yönetmeye değil, devleti yönetmeye talibiz. Milletin tek derdi, hayat pahalılığı, milletin derdi işsizlik. Sofralarda etler havalarda uçuyor. Elektrik faturaları aldı başını gidiyor. 40 kere söylersek millet inanır zannediyorlar. Pazarlarda ecüş bücüş sebze arayan annelerden haberi yok. Aziz milletimiz her şeyin farkında. Bunların tek bir sebebi var o da AK Parti'dir. Milletin gözüne baka baka kandırıyor. İlk defa bir iktidar ekonominin gidişini çiftçiye, işçiye yıkıyor. Daha geçen hafta bir bakan ekonomik tablodan Amerika'yı sorumlu tuttu.Erdoğan Arjantin'e gidip Trump'a "Sevgili dostum" diyor. E kardeşim adını koyun! Amerika dost mu düşman mı? İçeride başka dışarıda başka oynuyorsunuz. Bedelini de bu millet ödüyor.Türk ekonomisine saldıran güç dış masalı artık tutmuyor.

YENİ TERÖR ÖRGÜTÜMÜZ OLDUHaberiniz var mı?

Yeni bir terör örgütümüz oldu. SOTÖ. Soğan terör örgütü. Çiftçi deposunda soğan stokladı diye suçlu çiftçi oldu. Allem ettiler kallem ettiler enflasyonu bir tık düşürdüler. Damat Berat da seviniyor. Ettiğin kötülükler yeter. Artık iyiler gelecek. Ben destek bekliyorum. Milletin hakkını ve hukukunu koruyalım diye meclise gönderdi. Onlar yandaşların ikbali için İYİ Parti ise milletin menfaati için teklif hazırlıyor. Biz teklif verdiğimizde saklayacak elleri kalmıyor. Bugüne kadar terör örgütünün siyasi ayağının araştırılmasını istedik cümbür cemaat hayır dedi.Emeklilikte yaşa takılanların mağduriyetini araştıralım dedik hayır dediler. Cumhurbaşkanı'na yaptığınız maaşa zam yapacağınıza asgariye zam yapın dedik hayır dediler. Şimdi de diyorlar ki İYİ Parti art arda önerge veriyor. Millet bizi bu yüzden seçti. Yandaşlara vergi affı çıkaralım desek. Haydi eller havaya olur. Yan gelip yatanları gördükçe daha çok çalışmaya hazırız. 'İYİ Parti Meclis'in en çalışkan partisi olacak' dediğimde şaka yapmıyordum. Şunu bilin ki kadınlarımızın, erkeklerimizin, gençlerimizin hayallerini öldürdünüz. Ama bizim hayallerimiz var. Vatandaşlarımızın hayalleri var. Seçimden önce söyleyip seçimden sonra unutanlardan değiliz biz.

İŞTE AÇIKLANAN ADAYLAR

Belediye Başkan adaylarımızı açıklıyorum:Isparta Belediye Başkan Adayı: Av. Gökmen GökmenoğluElazığ Belediye Başkan Adayı: Ali ŞekerdağNiğde Belediye Başkan Aday: Mümin İnanAfyon Belediye Başkanı Adayı: Dr. Mahmut KoçakMersin Belediye Başkan Adayı: Burhanettin KocamazParti rozetini takıyorum ama belediye başkanlığında bu rozetleri çıkaracaklar. Belediye Başkan adaylarımız inşallah Belediye Başkanımız olacak. Başarılar diliyorum Tek derdimiz var Türkiye iyi olsun istiyorum. Belli gruplarla inatlaşmam bunlardan birisi de yörükleridir. Mersin'le de inatlaşmayacağım demek ki. Sandıkta sadece iktidardan değil ittifaktan da hesap sorulacak. 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287