Beşiktaş’a yeni forvet adayı

Beşiktaş’ın, Portekiz ekiplerinden Porto’nun Kamerunlu golcüsü Vincent Aboubakar ile ilgilendiği iddia edildi.Mario Gomez’in takımdan ayrılmasının ardından forvet arayışı içine giren siyah-beyazlılar, rotayı Portekiz’e çevirdi. Beşiktaş’ın,...

banner279
13 Ağustos 2016 Cumartesi 10:02
Beşiktaş’a yeni forvet adayı

Beşiktaş’ın, Portekiz ekiplerinden Porto’nun Kamerunlu golcüsü Vincent Aboubakar ile ilgilendiği iddia edildi.
Mario Gomez’in takımdan ayrılmasının ardından forvet arayışı içine giren siyah-beyazlılar, rotayı Portekiz’e çevirdi. Beşiktaş’ın, Porto forması giyen Vincent Aboubakar’ı listesine aldığı ileri sürüldü. Kamerunlu için Porto ile temasa geçen siyah-beyazlıların, bu görüşmelerden olumlu sonuç aldığı belirtildi.
Öte yandan Kamerunlu yıldız oyuncuyla, İngiltere Premier Ligi’nin son şampiyonu Leicester City ve Fransa’nın Rennes takımının da ilgilendiği ifade edildi.

PORTO İLE 4 YILLIK SÖZLEŞME İMZALAMIŞTI
Profesyonel kariyerine Fransa’nın Valenciennes takımında başlayan Aboubakar, 2013’de Lorient’e transfer oldu. Lorient’de geçirdiği 1 sezonda, 36 maçta 16 gol atarak dikkatleri çeken Kamerunlu oyuncu, 2014-2015 sezonu öncesi Porto ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.
Geride kalan sezonda Portekiz ekibi ile çıktığı 42 maçta 18 gol, 2 asistlik performans gösteren Aboubakar, Kamerun Milli Takımı formasını da giyiyor.
(İHA)

Son Güncelleme: 13.08.2016 12:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287

banner280