Fikret Orman: Çocukluğumuz şampiyonsuzlukla geçti

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, "Çocukluğumuz şampiyonsuzlukla geçti, o dönem büyük borç üzerindeydi takım" dedi. HABER 24

banner279
19 Mart 2017 Pazar 16:52
Fikret Orman: Çocukluğumuz şampiyonsuzlukla geçti

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, "Çocukluğumuz şampiyonsuzlukla geçti, o dönem büyük borç üzerindeydi takım" dedi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, yeni bir tesisi siyah-beyazlı kulübe kazandırdı. Mehmet Üstünkaya tesisinin açılışı öğle saatlerinde gerçekleştirildi. Açılışta konuşan Başkan Fikret Orman, "Son zamanlarda attığımız adımlarla kulüp marka değeri olarak Türk futbol endüstrisinde zirvede yer almıştır. Bütün camiamızın uzun zamandır istediği bir tesis yapma ihtiyacı vardı. Şu anda da Türkiye’nin en şık tesislerinden birini kulübümüze kazandırmanın gururunu yaşıyoruz. Tesise adını verdiğimiz değerli büyüğümüzü de saygıyla anmaktan gurur duyuyorum. Bizim çocukluğumuz şampiyonsuzlukla geçti, o dönem büyük borç üzerindeydi takım. O dönemde Mehmet Üstünkaya ve yönetimi hepsi beraber olup kulübe para kazandırıp takımı şampiyon yaptılar. 11 ay gibi bir sürede inşa ettik tesisi. 11 milyon TL üzerinde masraf yaptık. Burası bizim malımız, burası da bizim yerimiz. Hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

(Doğan Gündoğdu / İHA)

Son Güncelleme: 19.03.2017 20:13
Anahtar Kelimeler:
OperasyonIzmirFetö
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287