Gaziantepspor'dan, Al Wakrah takımına tam yarım düzine gol !

Bolu’nun topuk yaylasında 3. etap kampını sürdüren Gaziantepspor, oynadığı 3’üncü hazırlık maçında Al Wakrah takımına yarım düzine gol atarak sahadan 6-0’lık galibiyetle ayrıldı. Yeni sezon hazırlıklarını Bolu’da sürdüren...

banner279
12 Ağustos 2016 Cuma 20:13
Gaziantepspor'dan, Al Wakrah takımına tam yarım düzine gol !

Bolu’nun topuk yaylasında 3. etap kampını sürdüren Gaziantepspor, oynadığı 3’üncü hazırlık maçında Al Wakrah takımına yarım düzine gol atarak sahadan 6-0’lık galibiyetle ayrıldı.
Yeni sezon hazırlıklarını Bolu’da sürdüren Gaziantepspor, 3. hazırlık maçını Katar takımlarından Al Wakrah ile oynadı.
Karşılaşmaya kırmızı-siyahlı ekip, Gökhan, Barış, Muhammed İldiz, Elyasa, Şenol Can, Hintum, Sergei, Mota, Larsson, Kangwa Evans, Ilhan Parlak on biriyle başladı.
Kırmızı-siyahlı ekip İlhan Parlak, Sergey Kisylak ve Daniel Larsson’un attığı gollerle ilk yarıyı Al-Wakrah karışında 3-0 önde tamamladı.
İkinci yarıya da istekli başlayan Gaziantepspor, baskısını artırarak 71. dakikada penaltıdan Davy Angan ile 4-0 öne geçerken, 76’da Bart Van Hintum ile farkı 5’e çıkardı. Kapanışı yine 86. dakikada penaltıdan Davy Angan’ın ayağından bulduğu golle 6-0 yenerek 3. hazırlık maçında da galibiyetle tamamladı.
Kamptaki hazırlık maçlarında aldığı istikrarlı sonuçlarla yeni sezon için hazır bir görüntü çizen kırmızı-siyahlı ekip daha öncece oynadığı PTT 1. Lig ekibi Göztepe’yi 4-2 ve Spor Toto Süper Lig takımlarından Adanaspor’u 3-2 yenmişti.
(İHA)

Son Güncelleme: 12.08.2016 20:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287