Hamzaoğlu’nun Kayserispor karnesi zayıf

Bursaspor, yarın sahasında karşılaşacağı Kayserispor ile ligde 19. kez karşı karşıya gelecek. Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, 3 farklı takım başında Kayserispor’a karşı çıktığı 7 karşılaşmada da galibiyet alamadı....

banner279
15 Eylül 2016 Perşembe 11:14
Hamzaoğlu’nun Kayserispor karnesi zayıf

Bursaspor, yarın sahasında karşılaşacağı Kayserispor ile ligde 19. kez karşı karşıya gelecek. Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, 3 farklı takım başında Kayserispor’a karşı çıktığı 7 karşılaşmada da galibiyet alamadı.
Spor Toto Süper Lig’in 3. haftasında deplasmanda Fenerbahçe’yi mağlup ederek moral bulan yeşil-beyazlı ekip, 4. hafta mücadelesinde yarın Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda (Timsah Arena) Kayserispor’u ağırlayacak.

KAYSERİSPOR ÜSTÜN
İki ekip, Süper Lig’de daha önce 18 kez karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmalarda sarı-kırmızılı ekip 9 kez sahadan 3 puanla ayrılırken, Bursaspor ise 8 mücadelede gülen taraf olmayı başardı. 1 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. İki takım arasında ligde oynanan son 3 karşılaşma Kayserispor’un üstünlüğü ile sonuçlandı.

BURSASPOR’DA 4 EKSİK
Bursaspor’da sakatlıkları süren Deniz Yılmaz, Emre Taşdemir, Erdem Özgenç ve Merter Yüce, Kayserispor’a karşı forma giyemeyecek. Sakatlığı geçen ve takımla birlikte çalışmalara başlayan Serdar Kurtuluş’un durumunun ise maç saati netlik kazanacağı bildirildi.

HAMZAOĞLU’NUN KAYSERİSPOR KARNESİ ZAYIF
Yeşil-beyazlıların tecrübeli çalıştırıcısı Hamza Hamzaoğlu, Malatyaspor, Akhisar Belediyespor ve Bursaspor’un başında Kayserispor’a karşı çıktığı 7 karşılaşmada da galibiyet alamadı. Bu maçlarda 3 beraberlik, 4 mağlubiyet alan Hamzaoğlu, yarın oynanacak olan mücadelede bu şanssızlığını kırmak istiyor.

DÜDÜK ALPER ULUSOY’DA
Yarın Timsah Arena’da saat 20.00’de başlayacak olan karşılaşmayı Alper Ulusoy yönetecek. Ulusoy’un yardımcılığını Cem Satman ve Volkan Narinç yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Mustafa İlker Coşkun.
Alper Ulusoy, geçtiğimiz sezon Bursaspor’un deplasmanda 2-1 kazandığı Sivasspor ve Ziraat Türkiye Kupası’nda yeşil-beyazlıların 3-0’lık üstünlüğü ile sonuçlanan Fatih Karagümrük maçlarını yönetmişti.
(İHA)

Son Güncelleme: 15.09.2016 12:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287