Kenan Sipahi Beşiktaş Sompo Japan’da

Beşiktaş Sompo Japan, başarılı basketbolcu Kenan Sipahi ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Yeni sezon öncesi çalışmalarını sürdüren Beşiktaş Sompo Japan, milli basketbolcu Kenan Sipahi’yi kadrosuna kattı. Oyun kurucu olarak görev alan...

banner279
13 Eylül 2016 Salı 17:41
Kenan Sipahi Beşiktaş Sompo Japan’da
Beşiktaş Sompo Japan, başarılı basketbolcu Kenan Sipahi ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.
Yeni sezon öncesi çalışmalarını sürdüren Beşiktaş Sompo Japan, milli basketbolcu Kenan Sipahi’yi kadrosuna kattı. Oyun kurucu olarak görev alan 197 cm boyundaki genç oyuncu ile 1 yıllık sözleşme imzalandı.
Geçtiğimiz sezon İzmir ekibi Pınar Karşıyaka forması giyen Kenan, süre aldığı 31 lig maçında; 7.6 sayı, 4.2 ribaund ve 3.5 asist ortalamalarını yakaladı. İzmir ekibiyle aynı zamanda 10 Euroleague maçına çıkan genç basketbolcu; 5.3 sayı, 1.1 ribaund ve 3.7 asist ortalamalarıyla sahadan ayrıldı.
(İHA)

Son Güncelleme: 13.09.2016 18:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287