Riekerink’ten ’Advocaat’ yorumu

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü Dick Advocaat’la ilgili, “Kardeşim de kendisini tanıyor. Çok iyi bir insan. Hollanda medyası için bu derbi daha önemli bir anlam kazandı” dedi.Galatasaray,...

banner279
17 Ağustos 2016 Çarşamba 11:39
Riekerink’ten ’Advocaat’ yorumu

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü Dick Advocaat’la ilgili, “Kardeşim de kendisini tanıyor. Çok iyi bir insan. Hollanda medyası için bu derbi daha önemli bir anlam kazandı” dedi.
Galatasaray, yeni sezon öncesi Florya Metin Oktay Tesisleri’nde Süper Kupa finalinde Beşiktaş’ı mağlup edip kazandığı kupa ile basın mensuplarına takım halinde poz verdi. Daha sonra Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
Sezona kupa ile başlamanın güzel olduğunu belirten Riekerink, “Galatasaray’ın bu sezonun en büyük hedefi şampiyon olmak. Bunun Süper Kupa ile alakası yok. Ama bize moral verdi” dedi.

“DICK ADVOCAAT İYİ BİR İNSAN”
Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü Dick Advocaat ile bu sezon yaşanacak rekabetin sorulması üzerine Riekerink, şöyle cevap verdi:
“Kardeşim de kendisini tanıyor. Çok iyi bir insan. Hollanda medyası için bu derbi daha önemli bir anlam kazandı.”

“TRANSFER KONULARI BİZİM İÇ KONULARIMIZ”
Transferler hakkında konuşan Riekerink, “Türkiye’de insanlar çok tutkulu ve futbolu çok seviyor. Bunun en güzel örneği Galatasaray taraftarı. Bu da güzel bir şey. Futbol bu kadar sevildiğinden dolayı herkesin bir fikri oluyor. Gidecekler ve gelecekler hakkında bir çok isimler söyleniyor. Bu konularla ilgili çok fazla konuşmayı sevmiyorum. Bunları bizim iç konularımız olarak değerlendiriyorum. Konuşmam gerekseydi birçok isim hakkında yorum yapmam gerekirdi” şeklinde konuştu.

“ŞAMPİYONLUĞA KATKISI OLACAKSA TRANSFERLERE AÇIĞIZ”
Fenerbahçe ve Beşiktaş’a saygısının sonsuz olduğunu belirten Riekerink, “Bizim en büyük hedefimiz şampiyon olmak. Bunu da antrenmanlardan başlayarak yapmamız gerekiyor. Onlara saygım sonsuz ama benim odağım Galatasaray. Önemli olan bizim ne yaptığımız. Şu elimdeki oyuncu grubuna güvenim sonsuz. Transfer dönemi hala devam ediyor. Eksiklerimiz varsa bunu tespit edip, aramıza katılacak arkadaşlarımız da olabilir. Şampiyonluğa katkısı olacaksa bu tip transferlere açığız” diye konuştu.
(İHA)

Son Güncelleme: 17.08.2016 12:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287