Süper Lig hakemi ölü bulundu

Son dakika gelişmesine göre; Süper Lig hakemi lojmanda ölü olarak bulundu.

banner279
01 Aralık 2018 Cumartesi 13:35
Süper Lig hakemi ölü bulundu

Spor Toto Süper Lig’in eski hakemlerinden Fahri Durmuş hayatını kaybetti.

Adana'nın Ceyhan ilçesinde lise müdürü olarak görev yapan Süper Lig'in eski yardımcı hakemlerinden Fahri Durmuş, kaldığı lojmanda ölü bulundu.

Olay, gece saatlerinde İbrahim Mete Bulvarı üzerindeki Ceyhan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin lojmanında meydana geldi. Lise Müdürü Fahri Durmuş, iddiaya göre okulun bahçesindeki lojmandan dışarı çıkarak, çevredekilerden 112 Acil'i aramalarını istedikten sonra tekrar içeri girdi. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekibi, Durmuş'u lojmanda hareketsiz şekilde yatarken buldu. Yapılan kontrolde Durmuş'un hayatını kaybettiği belirlendi.

POLİS SORUŞTURMA BAŞLATTI

Olayı duyup, okula gelen Durmuş'un yakınları ve meslektaşları, gözyaşlarına boğuldu. Durmuş'un cenazesi, polis ve Cumhuriyet Savcısı'nın yaptığı incelemenin ardından Adana Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı. Kalp rahatsızlığı olduğu belirtilen Durmuş'un geçirdiği kalp krizi nedeniyle yaşamını yitirdiği düşünülürken, kesin ölüm nedeni ise yapılacak otopsinin ardından belli olacak. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Son Güncelleme: 01.12.2018 13:45
Anahtar Kelimeler:
Fahri Durmuş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287