Taraftarlar böyle karşıladı!

Spor Toto 2. Lig 4. hafta deplasmanında İnegölspor ile yapacağı karşılaşma için İnegöl’e hareket eden Ankaragücü kafilesi, Ankara’nın Polatlı ilçesinde taraftarlar tarafından karşılandı. İnegöl’e hareket eden Ankaragücü futbolcularına,...

banner279
24 Eylül 2016 Cumartesi 23:06
Taraftarlar böyle karşıladı!
Spor Toto 2. Lig 4. hafta deplasmanında İnegölspor ile yapacağı karşılaşma için İnegöl’e hareket eden Ankaragücü kafilesi, Ankara’nın Polatlı ilçesinde taraftarlar tarafından karşılandı.
İnegöl’e hareket eden Ankaragücü futbolcularına, Polatlı’da taraftarlar tarafından sürpriz karşılama töreni hazırlandı. Büyük bir coşku ve sevgi gösterisiyle karşılaşan Ankaragücü kafilesine, taraftarlar tarafından baklava ikram edildi. Taraftarlar Ankaragücü futbolcularına başarı dilerken, tezahüratlar eşliğinde takım otobüsünü şehir merkezinden E-90 kara yoluna kadar takip etti.
Ankaragücü Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, yaptığı açıklamada, “Seriye devam etmek istiyoruz. Şu anda 3’te 3 bir serimiz var. İnegölspor’u da yenerek artık emin adımlar ile yolumuza devam edeceğiz. Şunu söyleyebilirim ki; taraftarımızın bugünkü yaptığı gerçekten bizim için çok büyük moral oldu. Galibiyeti her zaman olduğu gibi yine bu asırlık çınarın asırlardır peşinde koşan taraftarına armağan edeceğiz” diye konuştu.
(İHA)

Son Güncelleme: 25.09.2016 10:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287