Trabzonspor Bir Türlü İstediği Gibi Performans Yakalayamadı

Trabzonspor, bir türlü istediği gibi yükseliş yakalayamadı. Karadeniz ekibi, Süper Lig’de geride kalan 5 haftada 7 puan kaybetti zirve ile arasındaki puan farkı 5’e çıktı.

banner279
19 Eylül 2017 Salı 10:33
Trabzonspor Bir Türlü İstediği Gibi Performans Yakalayamadı

Trabzonspor, bir türlü istediği gibi yükseliş yakalayamadı. Karadeniz ekibi, Süper Lig’de geride kalan 5 haftada 7 puan kaybetti zirve ile arasındaki puan farkı 5’e çıktı.

Geçtiğimiz sezondan beri 50. yıl planlaması tekrardan yapılanmaya giden ve bu sezon yapmış olduğu transferlerle büyük bir çıkış yakalamayı hedefleyen Trabzonspor, beklemiş olduğu yükselişe bir türlü yakalayamadı. 

Süper Lig’in 5. haftasına kadar 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan bordo-mavililer, adeta ’bir ileri bir geri’ görüntüsü sergileyerek rahat bir nefes alamıyor.

BİR VAR BİR YOK

Süper Lig’in ilk haftasında sahasında Atiker Konyaspor’u 2-1 mağlup yapan bordo-mavililer, deplasmanda Fenerbahçe karşısında iki defa öne geçmesine rağmen skoru koruyamayarak 2-2 olarak berabere kaldı. 

Karadeniz temsilcisi, yine deplasmanda Göztepe karşısında öne geçmesine rağmen 3-2 mağlup oldu. 

Gençlerbirliği’ 3-1’ile geçen Trabzonspor, deplasmanda Medipol Başakşehir karşısında ise iki defa öne geçmesine rağmen sahadan 2-2 olarak berabere ayrıldı.

HEM ATIYOR HEM YİYOR

Trabzonspor, ligin 5. haftasında bakılarak yapılan değerlendirmeye göre 2010-2011 sezonda en gollü dönemini yaşıyor. 

Bordo-mavililer söz konusu sezonda atmış olduğu 12 gole karşılık kalesinde 6 gol görmüştü. Bu sezon ise Karadeniz ekibi, attığı 11 gole karşılık 9 gol yedi.

ZİRVE İLE PUAN FARKLI 5 OLDU

Bordo-mavililer, ligde kendisinden beklenen galibiyeti bir türlü yakalayamadı. Üst üste galibiyetler alarak zirvenin en önemli ortaklarından bir olmayı hedefleyen Karadeniz ekibi , Süper Lig’in 5. haftasına kadar olan bölümde bu duruşu ne yazıkki gösteremedi. 

8 puan ile 9. sırada yer alan bordo-mavili takım, bu zamana kadar geçen zamanda 7 puan kaybederek, 13 puan ile zirvede yer alan Galatasaray ve Beşiktaş arasındaki puan farkı da 5’e çıkmasına sebep oldu.

(Gökmen Şahin / İHA)

Son Güncelleme: 19.09.2017 13:58
Anahtar Kelimeler:
TrabzonsporSüper Lig
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287