Umut Bulut: İlk golü biz atsaydık ilk yarı farklı olabilirdi

Kayserisporlu futbolcu Umut Bulut, "İlk golü biz atsaydık ilk yarı farklı olabilirdi" dedi.

banner279
12 Mart 2017 Pazar 22:49
Umut Bulut: İlk golü biz atsaydık ilk yarı farklı olabilirdi

Kayserisporlu futbolcu Umut Bulut, "İlk golü biz atsaydık ilk yarı farklı olabilirdi" dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında Kayserispor, deplasmanda Beşiktaş ile 2-2 berabere kaldı. Maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Kayseri ekibinin tecrübeli golcüsü, "Buradan aldığımız 1 puan bizim için mutluluk verici. İyi mücadele ettik, önemli pozisyonlara girdik. İlk golü biz atsaydık ilk yarı farklı olabilirdi. Takım arkadaşlarımı mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum. Beşiktaş çok iyi bir takım. Onlara karşı oynamak kolay değil. 2-1 öne geçtik, skoru koruyabilseydik galip gelirdik ama kısmet olmadı ifadelerini kullandı.

Umut Bulut, büyük takımlarla oynanan maçlarda daha rahat alan bulduğunu ifade ederek, "Her maça aynı konsantrasyonla çıkıyorum ama büyük maçlarda rakiplerimiz her zaman baskın oynadıkları için alan bulmamız daha kolay oluyor. İyi alanlar buldum. Alan bulduğum için daha rahat pozisyona giriyorum. Büyük maçlara daha iyi konsantre oluyoruz" diye konuştu.

HABER 24

Son Güncelleme: 12.03.2017 23:05
Anahtar Kelimeler:
şehitHatay
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287