Yeni Kartallar sağlık kontrolünde

Beşiktaş’ın yeni transferleri Gökhan İnler, Atınç Nukan ve Caner Erkin sağlık kontrollerinden geçti. Bugün sabah saatlerinde Acıbadem Fulya Hastanesi’nde siyah-beyazlı takımın yeni transferleri bir dizi sağlık kontrollerinden geçti....

banner279
31 Ağustos 2016 Çarşamba 11:44
Yeni Kartallar sağlık kontrolünde

Beşiktaş’ın yeni transferleri Gökhan İnler, Atınç Nukan ve Caner Erkin sağlık kontrollerinden geçti.
Bugün sabah saatlerinde Acıbadem Fulya Hastanesi’nde siyah-beyazlı takımın yeni transferleri bir dizi sağlık kontrollerinden geçti. Caner Erkin, Atınç Nukan ve Gökhan İnler’in sağlık kontrollerinde herhangi bir bulguya rastlanmadığı ifade edildi.
Sağlık kontrollerinin ardından Beşiktaş’ın yeni transferleri kendilerini siyah-beyazlı takıma bağlayan sözleşmeye imza atacak. Caner Erkin, Gökhan İnler ve Atınç Nukan siyah-beyazlı takımın akşam gerçekleştireceği günün ikinci idmanında yer alacak.
(İHA)

Son Güncelleme: 31.08.2016 13:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287