Dolandırıldı, hırsını ATM’lerden çıkardı

Trabzon’da, telefonla dolandırılan şahıs hırsını ATM’lerden aldı. Öfkeli şahıs, ATM’leri taşla kullanılmaz hale getirildi.Edinilen bilgiye göre, bir bankanın ATM’lerini taşla kıran şahıs, daha sonra olay yerinden ayrıldı. Banka...

banner279
13 Eylül 2016 Salı 11:29
Dolandırıldı, hırsını ATM’lerden çıkardı
Trabzon’da, telefonla dolandırılan şahıs hırsını ATM’lerden aldı. Öfkeli şahıs, ATM’leri taşla kullanılmaz hale getirildi.
Edinilen bilgiye göre, bir bankanın ATM’lerini taşla kıran şahıs, daha sonra olay yerinden ayrıldı. Banka görevlileri de durumu polis ekiplerine bildirdi. Şubenin güvenlik kamera görüntülerini inceleyen ekipler şahsın kimliğini tespit etti.

TELEFONDAN DOLANDIRILINCA SİNİRİNİ ATM’LERDEN ALDI
Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri, yapmış oldukları çalışma sonrasında ATM’lere zarar veren şahsı, ikamet ettiği adresten alınarak müdürlüğe getirdi. Kimliğinin H.D. (32) olduğu öğrenilen şahıs, emniyetteki ifadesine ATM’leri neden kırdığını söyledi. H.D., “Telefon dolandırıcılarına 250 TL paramı kaptırdım, bu nedenle sinirlendim ve kendimi kaybettim” dedi.

SAVCI ADLİ KONTROLLE SERBEST BIRAKTI
Ekipler yapmış oldukları araştırmada H.D.’nin aynı ATM’den Diyarbakır’da A.A. isimli şahsın hesabına 250 TL yatırdığını ve vermiş olduğu ifadesinin doğru olduğunu tespit etti. Emniyetteki ifadesinin ardından H.D., Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı’na sevk edildi. Buradaki işlemlerinin ardından H.D.’nin adli kontrol ile serbest bırakıldığı öğrenildi. Olayla alakalı soruşturma sürüyor.
(İHA)

Son Güncelleme: 13.09.2016 11:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287