Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Çimen, Yalova’da ziyaretlerde bulundu

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu (TMSF) Başkanı Dr. Oktay Çimen, Yalova’ya gelerek Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Yalova Belediyespor Başkanı Resul Kocaağa ve Yalova Satranç İl Temsilcisi Başol Haraç ile görüştü. Çimen’e ziyaretinde...

banner279
27 Ağustos 2016 Cumartesi 19:49
Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Çimen, Yalova’da ziyaretlerde bulundu
Türkiye Masa Tenisi Federasyonu (TMSF) Başkanı Dr. Oktay Çimen, Yalova’ya gelerek Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Yalova Belediyespor Başkanı Resul Kocaağa ve Yalova Satranç İl Temsilcisi Başol Haraç ile görüştü. Çimen’e ziyaretinde başkan vekili Cem Uğurlaş, yönetim kurulu üyeleri Derviş Aydoğan ve Cemil Ünlü de eşlik etti. Çimen, spora destek veren Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’ı tebrik ederken, Yalova Belediyespor’un masa tenisinde gözle görülür ilerlemeler gösterdiğini söyledi.
Yaklaşan Türkiye Masa Tenisi Federasyonu seçimleri öncesinde başkan Oktay Çimen, Yalova Belediyespor Başkanı Resul Kocaağa ve Masa Tenisi İl Temsilcisi Başol Haraç’la görüşerek yapacağı projeler hakkında fikir alışverişin de bulundu.
Görüşmelerin ardından Yalova Belediyespor Masa Tenisi Takımı’nın antrenmanını takip eden Türkiye Masa Tenisi Federasyonu (TMSF) Başkanı Dr. Oktay Çimen, sporcularla masa tenisi oynamayı da ihmal etmedi.
Çimen’e ziyaretinden ötürü teşekkür eden Yalova Belediye Başkanı Resul Kocaağa, ”Türkiye Masa Tenisi Federasyonu (TMSF) Başkanı Dr. Oktay Çimen’i ağırlamaktan mutluluk duyduk. Seçimler öncesinde yapacağı projeler hakkında bilgilendirdi. Fikir alışverişinde bulunduk. Yalova Belediyespor’a büyük önem verdiğini ve çalışmalarımızı takdir ettiğini söyledi. Yalova’nın masa tenisinde daha ileriye gitmesi adına önemli kulüple ortak çalışmalar yapacaklarını altını çizdi. Türkiye Masa Tenisi Federasyonu seçimlerinin camiaya hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287