İstanbul’da dehşete düşüren gasp !

İstanbul polisi yaptığı operasyonla gasp çetesini çökertti. Çete üyelerinin dehşete düşüren gasp anıysa kameralara yansıdı.

banner279
27 Nisan 2017 Perşembe 12:55

İstanbul polisi yaptığı operasyonla gasp çetesini çökertti. Çete üyelerinin dehşete düşüren gasp anıysa kameralara yansıdı.

Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri yaptıkları operasyonla gasp çetesini çökertti. Şüphelilerin çok sayıda gasp olayına karıştığı öğrenilirken, güvenlik kameralarına yansıyan gasp anları ise kanları dondurdu.

Takip ettikleri şahsı kovalayan çete mensupları, mağduru yere düşürdü ve elindeki paraları aldı. Bu sırada paralar da yere saçılıyor. Gaspçılar para almaya çalışırken, bu sırada başka bir vatandaş gaspçıları kovalıyor. Gaspçılar kaçarak olay yerinden uzaklaşıyor.

HABER 24

Son Güncelleme: 27.04.2017 13:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287