İstanbulda operasyonda Müzik sistemi kolonundan 10 kilogram esrar çıktı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan uyuşturucu operasyonunda, müzik sistemi kolonu içerisine zulalanmış 10 kilogram esrar ele geçirildi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu...

banner279
29 Kasım 2016 Salı 13:17
İstanbulda operasyonda Müzik sistemi kolonundan 10 kilogram esrar çıktı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan uyuşturucu operasyonunda, müzik sistemi kolonu içerisine zulalanmış 10 kilogram esrar ele geçirildi.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri, uyuşturucu madde ticareti yaptığı belirlenen şahısların yakalanması için operasyon başlattı. Şişli’de gerçekleştirilen operasyonda müzik sistemi kolonu içerisine zulalanmış vaziyette 6 paket halinde toplamda 10 kilogram esrar ele geçirildi.Operasyon kapsamında yakalanan C.G. (45) isimli erkek şahıs sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.
 

Son Güncelleme: 29.11.2016 14:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287