“Otorapor Türkiye çapında 300 bayiye ulaştı''

OTORAPOR, teknik cihaz, ekipman ve robotlarla ikinci el araçların kaza/arıza durumlarını test ve muayene edip detaylı oto ekspertiz raporu düzenleyen, Türkiye’nin ilk profesyonel, tarafsız, bağımsız ve tam donanımlı oto ekspertiz kuruluşu ve ikinci el oto test check-up merkezidir.Bugün ülke çapına yayılmış 300 bayi ağı ile birçok yerli ve ithal aracın alım – satım öncesi ekspertizini bağımsızlık ilkesiyle hızlı ve güvenilir bir şekilde gerçekleştirmektedir.

banner279
27 Kasım 2020 Cuma 21:45
“Otorapor Türkiye çapında 300 bayiye ulaştı''

Bugün ülke çapına yayılmış 300 bayi ağı ile birçok yerli ve ithal aracın alım – satım öncesi ekspertizini bağımsızlık ilkesiyle hızlı ve güvenilir bir şekilde gerçekleştiren OTORAPOR Kimdir?


OTORAPOR; 2012 yılında ilk şubesiyle hizmet vermeye başladığı andan itibaren ikinci el sektöründeki uzman görüşü, bilirkişi ve araç alıcısının araç hakkında doğru bilgiye ulaşma ihtiyaçlarını karşılamayı hedeflemiş ve oto ekspertiz sektörünün doğuşuna liderlik etmiştir. Sektörün öncüsü olmanın vermiş olduğu sorumlulukla her alanda kendini geliştirerek, otomotiv sektörünün parmakla gösterilen firması olmuştur. Türkiye’nin açık ara en çok ilinde ve en çok noktasında hizmet vermektedir.


OTORAPOR, yakaladığı başarılarla yetinmeyerek hizmet kalitesini arttırmaya devam etmiş, sektöre sürekli yenilik getirmiş ve şu anki rekabetçi konumunu kazanmıştır. Kullandığı teknolojik altyapısı, Türkiye genelinde 250+ üzerinde açılmış ve açılmayı bekleyen onlarca bayisi, kazanmış olduğu marka bilinirliği ve her geçen gün artan müşteri ve iş ortağı sayısı, büyüme iştahını kanıtlamaktadır. 
Müşterilerine sunmuş olduğu garantili paketler, ekspertiz alanında gerçek bir uzman olduğunu ve kendi akademisinde yetiştirdiği personellerin hata payının sıfıra yakın olduğunu da ortaya koymaktadır.

OTORAPOR, ikinci el araç piyasasının büyümesine doğru orantılı olarak artan güven endişesini ortadan kaldırmayı ve objektif bilgiyi müşterilerine aktarmayı adeta bir vazife gibi üstenmiştir. Bu vazifeyle, 03.02.2018 yılında Resmi Gazete ’de yayınlanan İKİNCİ EL MOTORLU TAŞITLARININ TİCARETİ HAKKINDA YÖNETMELİK ’in hazırlanması, tasarlanması ve yürürlüğe girmesinde tetikleyici güç olmuş ve ilgili bakanlığa her türlü desteği sağlamıştır.
Yine bu vazifeyle, gerek sosyal medya platformları, gerekse web sitesi ve mobil uygulamasıyla, müşterisi olsun veya olmasın kendisine ulaşan her kullanıcının destek ihtiyacına karşılık vermektedir. Ayrıca, otomotiv sektörüne dair yapmış olduğu bilgilendirmelerle, röportajlarla ve eğitici videolarla sivil toplum kuruluşu kimliğine bürünmektedir. Bu paylaşımlar ilgiyle ve merakla takip edilmektedir.
2017 yılında Almanya'nın en yaygın denetim şirketi olan TÜV Saarland ve OTORAPOR arasında işbirliği protokolü imzalanmıştır. TÜV SAARLAND test, denetleme, doğrulama ve sertifikalandırma alanlarında dünya çapında öncü şirketlerdendir. Genel merkezi Sulzbach – Saarland’da bulunan TÜV SAARLAND, 1871 yılında Almanya’da kurulmuş olup günümüzde Almanya’nın yanı sıra Fransa ve Türkiye’de bulunan ofisleri ile modern anlayışa uygun hizmet sunmaktadır. OTORAPOR şubelerinde kullanılan tüm cihazlar ISO ve CE belgelidir.

Birkaç Cümle ile OTORAPOR;
Her fırsatta yerli cihazları ve donanımları tercih ederek milli sermayenin çıkarlarını gözetmektedir.
Kişisel verilerin korunması, kırmızıçizgi niteliği taşımaktadır ve bu konuda taviz verilmemesi temel değerlerden birisi olarak kabul edilmektedir. 
“Sizi hilelerden korur” parolası ile ekspertiz olmanın sadece teknik detaylara dayanmadığını benimsemiştir.
OTORAPOR uzmanları, raporlama sürecinde, öncesinde veya sonrasında alıcıya ve satıcıya eşit mesafede durarak objektifliğini kanıtlamaktadır. Hiçbir şekilde aracılık yapmamaktadır ve tavsiye vermemektedir.Çözüm odaklılık anlayışı ile bahane üretmek kesinlikle reddedilerek her türlü öneri ve geri dönüşü değerlendirilmektedir.
250’nin üzerinde bayisiyle yaklaşık 65 ilde hizmet vermektedir. Türkiye’nin her noktasında güvenilir ekspertiz hedefini gerçekleştirmek için bayi sayısını arttırmaktadır.

Otorapor Akademi
Otorapor; hizmet standartlarını sağlamak, eğitimli ve tecrübeli çalışanlara sahip olmak ve profesyonel işçiliği sağlamak için bünyesindeki tüm personele kendi akademisinde eğitim vermektedir. Otorapor ’un mükemmeliyetçilik anlayışı Otorapor Akademi’nin kurulmasını tetiklemiştir.  Eğitimleri başarıyla tamamlayan adaylar sertifikalandırılarak iş başı yapmaktadır. Otorapor Akademi, mevcut personelin bilgilerini güncel tutmak için belirli periyotlarda tazeleme eğitimleri de düzenlemektedir. Gerekli eğitimleri alan ve sertifikalandırılan uzmanlarımızın görüşleri, bilirkişi raporu olarak kabul görmektedir.

Vizyonumuz
Uzmanlaşmış ve sertifikalandırılmış personeli, 
Sektörün öncüsü ve liderliği konumu,
Müşteri odaklı profesyonel hizmet anlayışı,
Hızlı büyüyen, teknolojik ve yenilikçi yapısı, 
Geniş bayi ağı, 
Sıfırlanmış hatası, 
Standart kalitesi,
İştirakleri ve iş ortaklarıyla hayata geçirdiği projeleriyle ile oto ekspertiz sektörünün en iyisi olma konumunu korumak.

 

Misyonumuz
Oto ekspertiz sektörünün öncüsü ve lideri kimliğiyle; müşteri memnuniyeti, objektiflik, profesyonellik, hızlı ve hatasız raporlama, teknolojik altyapısı ve güvenilirliği ile tercih edilen bir ekspertiz firması olmak.

Temel Değerlerimiz
Müşteri Memnuniyeti
Yenilikçilik
Verimlilik
Liderlik
Sosyal Sorumluluk
Gizlilik ve Kişisel Verilerin Korunması
Doğruluk
Özgünlük
İş Ahlakı

Kalite Belgelerimiz
Tarafsız Titiz Uzman
ISO 14001:2004
OHSAS 18001:2007
ISO 10002:2004
Marka Tescil Belgesi
UNI EN ISO 9001:2008

Son Güncelleme: 27.11.2020 22:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287