Antikkapı PO'dan elektrikli araçlar için şarj noktası

Türkiye’de bin 700’ü aşkın istasyonu ile en büyük akaryakıt zincirini oluşturan Petrol Ofisi’nin elektrikli araç şarj ünitesi, Türkiye’de 150 KW-DC enerjiye sahip güçlü tarifesiyle Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraki Antikkapı A.Ş.’ye bağlı akaryakıt istasyonunda kuruldu.

banner279
07 Kasım 2023 Salı 09:55
Antikkapı PO'dan elektrikli araçlar için şarj noktası

Türkiye’de bin 700’ü aşkın istasyonu ile en büyük akaryakıt zincirini oluşturan Petrol Ofisi’nin elektrikli araç şarj ünitesi, Türkiye’de 150 KW-DC enerjiye sahip güçlü tarifesiyle Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraki Antikkapı A.Ş.’ye bağlı akaryakıt istasyonunda kuruldu. Yerli ve milli aracımız TOGG dâhil elektrikli tüm araçları şarj edebilen sisteme sahip e-Power, araç sahiplerine geniş çaplı hizmet veriyor. Ömer Türkçakal Bulvarı üzerinde bulunan Antikkapı Petrol Ofisi, konumu itibariyle şehir içi ve şehir dışı yolculuklarında araç sahiplerinin uğrak noktası konumunda bulunuyor. Elektrikli araç sahipleri de araçlarını bu noktada şarj edebilecek.

 

KISA SÜREDE DOLUM HİZMETİ

Petrol Ofisi’ne bağlı istasyonlarda kullanıma açılan e-Power, toplamda 150 KW güce sahip. E-Power ev şarj istasyonları, AC ve DC şarj tipi seçenekleriyle tüm araçlarla uyumlu bir şekilde istasyon dolum noktasında bulunuyor. Yerli ve milli arabamızla uyumlu çalışmasıyla TOGG sürücülerinin en önemli merkezi haline geliyor. Elektrikli araç sahipleri araçlarının tamamını araç marka ve modeline bağlı olarak minimum 20 dakika, maksimum 45 dakika sürede şarj edebiliyor.

 

MOBİL UYGULAMA İLE ÖDEME KOLAYLIĞI

Mobil aplikasyon sistemi e-Power ile kullanıcılar, telefonlarına Apple store veya Google Play üzerinden uygulamayı indirerek, kredi kartı ve araç plaka bilgilerini şarj ünitesinde tanımlatabiliyor. Böylece araç sahipleri tek bir uygulamayla hem faturalandırma ve harcama bedellerini kontrol edebiliyor hem de ödeme noktasına gitmeden otomatik ödeme talimatıyla uygulama üzerinden anında ödeme gerçekleştirebiliyor.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287