Kaza yaptığının farkına bile varmadı!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde uyuşturucu kullandığı iddia edilen ve kaza yaptığının farkına varmayan şahsın ayakta güçlükle durduğu gözlendi.

banner279
28 Mart 2017 Salı 20:45
Kaza yaptığının farkına bile varmadı!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde uyuşturucu kullandığı iddia edilen ve kaza yaptığının farkına varmayan şahsın ayakta güçlükle durduğu gözlendi.

Olay Balı Mahallesi eski çöp depolama alanı mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, O.Ö. (30) iki gün önce Kestaneci Mahallesi Çavdarlı mevkiinde aracından bonzai diye tabir edilen uyuşturucu madde çıkınca gözaltına alındı. Savcılık tarafından ifadesinin ardından serbest bırakılan O.Ö., 67 TJ 128 plakalı araçla saat 17.00 sıralarında su kanalına düşerek kaza yaptı. Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri kaza hakkında bilgi almaya çalışırken ayakta durmakta güçlük çeken O.Ö. polisleri kaza yapmadığına ikna etmeye çalıştı. Ambulansa binmek istemeyen ve tedaviyi reddeden O.Ö. "Bir şey söyleyeceğim. Ben arabamı bu şekil çektim. Oturuyorum Arkadaşımı bekliyorum. Arkadaşım Zonguldak’tan gelecek. Yolları tarif ediyorum. Falan filan cart curt. Araba buraya düşmedi. Biraz kaydı ağabey" dedi. O.Ö. ayrıca, “Benim tansiyonumu ölçeceğinize gidin yaşlıların tansiyonunu ölçün diyerek” polis ve 112 sağlık ekiplerine tepki gösterdi.

Aracına binip gitmeye çalışan O.Ö. polise direnince kelepçe takılarak ambulansa bindirildi. O.Ö’ye hastanede uyuşturucu testi yapılırken, polis kaza yapan aracı ise çekici ile olay yerinden kaldırdı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABER 24

Son Güncelleme: 28.03.2017 21:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287