13 eski devlet memurundan 5’i FETÖ’den tutuklandı

Afyonkarahisar’da, Fettullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında adliyeye sevk edilen 13 eski devlet memurundan 5’i tutuklandı. Kentte, FETÖ soruşturması kapsamında geçtiğimiz aylarda çeşitli kamu kurumlarında görev yaparken...

banner279
06 Aralık 2016 Salı 11:44
13 eski devlet memurundan 5’i FETÖ’den tutuklandı

Afyonkarahisar’da, Fettullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında adliyeye sevk edilen 13 eski devlet memurundan 5’i tutuklandı.


Kentte, FETÖ soruşturması kapsamında geçtiğimiz aylarda çeşitli kamu kurumlarında görev yaparken açığa alınan ve daha sonra da ihraç edilen eski memurlara yönelik operasyon yapılmıştı. Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Terörler Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) tarafından yapılan operasyonda, haklarında yakalama kararı çıkarılan 18 kişiden 13’ü gözaltına alınmıştı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan 13 şahıs dün geniş güvenlik önlemleri altında Afyonkarahisar Adliyesi’ne sevk edilmişlerdi. Savcılıktaki sorgularının ardından mahkeme sevk edilen şahıslardan 5’nin tutuklandığı, 8’nin ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldıkları bildirildi.
 

Son Güncelleme: 06.12.2016 12:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287