Vali Çiçek, Çalışma masası ve kütüphanesi olmayan çocuk kalmayacak!

Duru Medya-Uğur GENCER/ Afyonkarahisar Valiliği tarafından anlamlı bir kampanya başlatıldı. Kampanya "çalışma masası ve kütüphanesi olmayan öğrenci kalmasın" denilerek maddi durumu olmayan çocuklar için proje başlatıldı.

banner279
10 Eylül 2020 Perşembe 10:40
Vali Çiçek, Çalışma masası ve kütüphanesi olmayan çocuk kalmayacak!

Afyonkarahisar Valiliği tarafından anlamlı bir kampanya başlatıldı. Kampanya "çalışma masası ve kütüphanesi olmayan öğrenci kalmasın" denilerek maddi durumu olmayan çocuklar için proje başlatıldı.

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, projeyi kamuoyuna duyurdu. Çiçek, projenin evde çalışma ortamı olmayan öğrenciler için başlatıldığını sosyal medya hesabından paylaşarak imkanı olmayan öğrencilere imkan sağlayarak gönüllere dokundu.  

MADDİ DURUMU OLMAYIP İMKANI OLMAYANLARI KAPSIYOR

Vali Çiçek "Afyonkarahisar’da evlerinde çalışma ortamı olmayan öğrenci kalmasın istiyoruz. Kaymakamlarımız, milli eğitim müdürlerimiz sahadalar. Maddi durum yetersizliği nedeniyle çalışma masası ve kütüphanesi olmayan öğrencimiz kalmayacak. Ve projemize başlıyoruz " dedi. 

PROJEYE DESTEK YAĞIYOR

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek’in önderliğinde Afyonkarahisar İl genelinde başlatılan projeye hayırsever iş insanları tarafından destek yağıyor. 

GEBZELİ VALİ MAKAMINA GİRMİYOR!

Gebzeli Vali Gökmen Çiçek göreve başladığı günden beri gece gündüz Afyonkarahisar sokaklarında vatandaşların içinde sorunları dinleyip çözüm üretiyor. Vali Gökmen Çiçek’in tüm birimleriyle vatandaşlara bir telefondan daha yakın ve samimi olması Devletin gücünü hep yanlarında hisseden Afyonkarahisarlıları son derece memnun ediyor.

Son Güncelleme: 10.09.2020 11:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287