Mardin ve Diyarbakır ’da PATLAMA

Teröristler Mardin ve Diyarbakır’da polisleri hedef aldı. Her iki saldırıda 1 polis şehit olurken, 7 sivil hayatını kaybetti, 10’nu polis 32 kişi de yaralandı. İlk saldırı Mardin’in Kızıltepe ilçesinde gerçekleşti. Polis servis aracının...

banner279
10 Ağustos 2016 Çarşamba 22:16
Mardin ve Diyarbakır ’da PATLAMA
Teröristler Mardin ve Diyarbakır’da polisleri hedef aldı. Her iki saldırıda 1 polis şehit olurken, 7 sivil hayatını kaybetti, 10’nu polis 32 kişi de yaralandı.

İlk saldırı Mardin’in Kızıltepe ilçesinde gerçekleşti. Polis servis aracının geçişi sırasında bomba yüklü araç patlatıldı. Patlama o kadar şiddetliydi ki alanda büyük bir çukur oluştu. Ambulanslar yaralıları hastaneye yetiştirmek için zamanla yarıştı. Saldırıda 1 polis şehit oldu, 2 sivil hayatını kaybetti 5’i polis 20 kişi de yaralandı.

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde hedef yine polisti. Saldırı Mardin’de olduğu gibi bomba yüklü araçla gerçekleştirildi. Burada aralarında çocukların da bulunduğu 5 kişi hayatını kaybetti, 5’i polis 12 kişi de yaralandı.
(İHA)

Son Güncelleme: 09.09.2016 16:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287