Yargıtayda ByLock operasyonu

FETÖ soruşturması kapsamında ByLock uygulamasını kullandıkları iddiasıyla gözaltına alınan hakim ve savcıların Yargıtaydaki odalarında arama yapılıyor. FETÖ mensuplarının haberleşme ağı olarak bilinen ByLock’u kullandığı tespit...

banner279
14 Ekim 2016 Cuma 11:25
Yargıtayda ByLock operasyonu

FETÖ soruşturması kapsamında ByLock uygulamasını kullandıkları iddiasıyla gözaltına alınan hakim ve savcıların Yargıtaydaki odalarında arama yapılıyor.
FETÖ mensuplarının haberleşme ağı olarak bilinen ByLock’u kullandığı tespit edilen 189 hakim ve savcı gözaltına alındı. Sabah saatlerinde harekete geçen polis ekipleri, gözaltına alınan hakim ve savcıların Yargıtaydaki odalarında arama yapıyor. Yargıtay Birinci Başkanı İsmail Rüştü Cirit, bilgi almak üzere Yargıtaya geldi.
(İHA)

Son Güncelleme: 14.10.2016 12:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287