AK Parti heyeti TBMM’de

AK Parti Bartın İl Başkanı Av. Hüseyin Manav, İl Genel Meclis Başkanı Kenan Dursun ve AK Parti Amasra İlçe Başkanı Bekir Karabacak ile birlikte AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç’u makamında ziyaret etti.Ziyaretinde Milletvekili Tunç...

banner279
28 Ağustos 2016 Pazar 09:42
AK Parti heyeti TBMM’de

AK Parti Bartın İl Başkanı Av. Hüseyin Manav, İl Genel Meclis Başkanı Kenan Dursun ve AK Parti Amasra İlçe Başkanı Bekir Karabacak ile birlikte AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç’u makamında ziyaret etti.
Ziyaretinde Milletvekili Tunç ile yapılan yatırımlarla ilgili bir süre görüşen AK Parti heyeti daha sonra 15 Temmuz’da gerçekleştirilen darbe girişimi sırasında F16’lar tarafından bombalanan meclisin bölümlerini gezdi. AK Parti heyeti incelemesinde binanın durumu ve yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler aldı.

Son Güncelleme: 28.08.2016 11:33
Anahtar Kelimeler:
TbmmAk PartiHüseyin Manav
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287

banner280