Çanakkale’de büfe baskını: 2 ölü

Çanakkale’de gece yarısı bir büfeyi basan kimliği belirsiz kişinin rastgele açtığı ateş sonucu 2 genç hayatını kaybetti.

banner279
12 Ocak 2017 Perşembe 16:38
Çanakkale’de büfe baskını: 2 ölü

Çanakkale’de büfe baskını: 2 ölü

Çanakkale’de gece yarısı bir büfeyi basan kimliği belirsiz kişinin rastgele açtığı ateş sonucu 2 genç hayatını kaybetti.Edinilen bilgiye göre, olay Setboyu Caddesi Oğuz Sokak’taki bir büfede saat 03.00 sıralarında meydana geldi. Büfeye gelen kimliği belirsiz kişi büfede oturan 6 kişinin üzerine rastgele ateş açtı. O sırada büfede bulunan Mehmet Onat (22) ve Adem Sema (26) isimli gençler vücutlarına isabet eden mermiler nedeniyle ağır yaralandı. Kimliği belirsiz kişi olayın ardından büfeden koşar adımlarla çıkıp izini kaybettirdi. Kanlar içerisinde yerde kalan 2 genç olay yerine gelen 112 ambulansıyla kaldırıldıkları hastanede can verdi. Polis ekipleri, saldırganın kimlik tespiti için çevredeki MOBESE ve güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Olayla ilgili tahkikat sürüyor.

Son Güncelleme: 12.01.2017 17:09
Anahtar Kelimeler:
ÇanakkaleBüfe Baskını
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287