Viyana'da terör saldırısı ;3 ölü 15 yaralı

Avusturya'nın başkenti Viyana'da sinagog yakınlarında silahlı saldırı gerçekleşti. Saldırıda 3 kişinin hayatını kaybettiği, 7'si ağır 15 kişinin de yaralandığı bildirildi

banner279
03 Kasım 2020 Salı 10:20
Viyana'da terör saldırısı ;3 ölü 15 yaralı

Avusturya'nın başkenti Viyana'da sinagog yakınlarında silahlı saldırı gerçekleşti. Saldırıda 3 kişinin hayatını kaybettiği, 7'si ağır 15 kişinin de yaralandığı bildirildi. Öte yandan, saldırıyı gerçekleştiren teröristlerden 4'ü teslim oldu.
Avusturya'nın başkenti Viyana'nın Schwedenplatz bölgesindeki bir sinagog yakınında silahlı saldırı meydana geldi. Viyana polisi, yaptığı açıklamada saldırı sonucunda çok sayıda kişinin yaralandığı bilgisini vererek, saldırganı yakalamak için 'büyük bir operasyon' başlatıldığını kaydetti.

3 KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ, 15 KİŞİ YARALANDI

Öte yandan saldırganın üzerindeki patlayıcıyı infilak ettirdiği bildirildi. Bununla birlikte saldırıda 3 kişinin hayatını kaybettiği 7'si ağır 15 kişinin yaralandığı açıklandı.

SALDIRIYI GERÇEKLEŞTİREN TERÖRİSTLERDEN 4'Ü TESLİM OLDU

Avusturya'da 3 kişinin hayatını kaybettiği saldırıyı gerçekleştiren teröristlerden 4'ü teslim oldu.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287

banner280