Eskişehir'de Otomobil iş yeri duvarına çarptı: 2 ölü, 2 yaralı

Eskişehir’in Çifteler ilçesinde bir otomobilin bir iş yerinin duvarına çarpması sonucunda 2 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı. Alınan bilgiye göre, Sakarya Mahallesi Hastane Caddesi üzerinde bulunan bir iş yerinin duvarına...

banner279
11 Aralık 2016 Pazar 18:45
Eskişehir'de Otomobil iş yeri duvarına çarptı: 2 ölü, 2 yaralı

Eskişehir’in Çifteler ilçesinde bir otomobilin bir iş yerinin duvarına çarpması sonucunda 2 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Sakarya Mahallesi Hastane Caddesi üzerinde bulunan bir iş yerinin duvarına S.K. (21) idaresindeki otomobil, henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı çarptı. Çarpma sonucunda otomobilde bulunan R.T., ve K.P., kaldırıldıkları hastanelerde kurtarılamayarak hayatlarını kaybetti. Kazada sürücü S.K. ile İ.K. ise olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan 2 yaralının da hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenildi. Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.
 

Son Güncelleme: 11.12.2016 21:49
Anahtar Kelimeler:
EskişehirKaza
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287