Eskişehir'de üniversitede dehşet !

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Eğitim Fakültesi’nde silahlı bir saldırı olduğu, saldırıda ölenler olduğu bildirildi.

banner279
05 Nisan 2018 Perşembe 16:17
Eskişehir'de üniversitede dehşet !

Yapılan açıklamada, "Volkan ismindeki bir araştırma görevlisi, dekan beyin odasına giriyor. Dekan bey orada tesadüfen yokmuş. Fatih bey varmış, onu vurmuş.

Daha sonra dekan yardımcısını ve üst katta 2 araştırma görevlisini vurarak  elinde tabancasıyla binayı terk ettikten sonra güvenlikçilerin takibi .sonucu uzaklaşmadan polis tarafından yakalanmıştır.Okulda büyük panik yaşanırken, saldırgansa güvenlik güçlerince yakalandı ve gözaltına alındı.Şu anda 4 kişinin öldüğünü belirten yetkililer Osmangazi Üniversitesi camiası olarak inşallah bu tür hadiseleri bir daha yaşamayız. Başımız sağ olsun” diye açıklamada bulundular.Saldırının sebebi henüz bilinmezken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287