İstanbul Üniversiteler Şube’nin 3. Olağan Genel Kurulu Gerçekleştirildi

Sağlık Sen İstanbul Üniversite Hastaneleri Şubesi’nin 3. Olağan Genel Kurulu’nda tek aday olan Şube Başkanı İsmail Çor, güven tazeledi.

banner279
14 Haziran 2022 Salı 10:26
İstanbul Üniversiteler Şube’nin 3. Olağan Genel Kurulu Gerçekleştirildi

Sağlık Sen İstanbul Üniversite Hastaneleri Şubesi 3. Olağan Genel Kurulu yoğun katılımla büyük bir coşkuyla gerçekleşti.

Sağlık-Sen’in hem sahada hem de masada sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının hakları için çalışmalarını sürdürdüğünü dile getiren Dural, şu ifadeleri kullandı:

“Sağlık-Sen olarak yaptığımız eylemler ve basın açıklamalarıyla sağlık çalışanlarımızın yaşadığı haksızlık ve adaletsizlikleri kamuoyunun gündemine getirdik. Her bir yetkiliye yaşanan sorunları en ince ayrıntısına kadar anlattık. Elbette sadece sorunları dile getirmedik. Aynı zamanda sorunlara dair çözüm önerilerini de ortaya koyduk. Sağlık-Sen olarak tek gayemiz sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımızın refahını artırmak, yüzlerini güldürmek.”.

“Sözleşmeli Personel Uygulaması Kamuda Keşmekeşe Neden Oluyor”.

Üniversite hastanelerinde yaşanan sorunların da gündemlerinde olduğunu söyleyen Dural, bu noktada çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.

6. Dönem Toplu Sözleşme kazanımları hakkında da bilgi veren Dural, 3600 ek göstergeyle ilgili çalışmaların tamamlandığını dile getirdi.

Dural, sözleşmeli personele ilişkin komisyonun bir an önce kurulması gerektiğine dikkat çekerek, sözleşmeli personel uygulamasının kamuda keşmekeşe neden olduğunu vurguladı.

Dural, adından başarılarıyla söz ettiren ve tekrar güven tazeleyen Şube Başkanı seçilen İsmail Çor ve yönetimine başarılar diledi.

Yeniden başkan seçilen İstanbul Üniversiteler Şube Başkanı İsmail Çor, teşkilattan aldıkları motivasyon ve destekle etkili bir sivil toplum gücü haline geldiklerini belirterek, zorluklara rağmen Üniversiteler Şube olarak güçlenmeye devam ettiklerini dile getirdi.

Tüm güçleriyle hakkaniyetsizlik ve adaletsizliklerle mücadele ettiklerini ifade eden Çor, “İstihdam yetersizliği, aşırı iş yükü, şiddet, ücret adaletsizliği ve üniversite hastanelerinde yaşanan sorunların çözüme kavuşması en büyük arzumuz. Bunun için de gece gündüz demeden çalışıyor, davamızdan taviz vermeden yolumuza devam ediyoruz. Biz inanıyoruz ki bu güçlü teşkilat ve teşkilatımıza güç veren siz yılmaz neferlerimizin destekleriyle her daim başarıya ulaşacağız” diye konuştu.

Çor, Genel kurulumuza katılan Genel Başkan yardımcısı Yusuf Dural, İstanbul 1 Nolu Şube Başkanı Zafer Caner, Tekirdağ Şube Başkanı Hamza Öksüz, İstanbul 112 Şube Başkanı Şemsettin Göktürk, İstanbul 6 Nolu Şube Başkanı Murat Ergül,Kocaeli Üniversite Şube Başkanı Mustafa Resul, İstanbul 2 Nolu Şube yönetim kurulu üyelerine ve Şahsımı tekrar başkan seçerek onurlandıran çok kıymetli ve değerli delegelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Dedi.

Genel kurula Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Dural, İstanbul 1 Nolu Şube Başkanı Zafer Caner, İstanbul 5 Nolu Şube Başkanı Şemsettin Göktürk, İstanbul 6 Nolu Şube Başkanı Murat Ergül, Kocaeli Üniversite Şube Başkanı Mustafa Resul ve Tekirdağ Şube Başkanı Hamza Öksüz katıldı.

İstanbul Sağlık-Sen Üniversiteler Şubesi’nin yönetimi şu isimlerden oluştu:

Şube Başkanı İsmail Çor, Şube Sekreteri Pervin Kaplan, Teşkilattan Sorumlu Başkan Yardımcısı Mahir Oruç, Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Tuğba Boyacı Şahin, Basın ve İletişimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Zeynep Demir, Mevzuat ve Toplu Sözleşmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet İdiz, Eğitim ve Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Erol Öztürk.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bilgin ç 2022-06-14 12:33:28

Çok güzel oldu 3.olağan genel kurul Hayırlı olur inşAllah

banner287